2014. július 18., péntek

KÖKÖSI REFLEXIÓK - A TEGA RT. SEPSISZENTGYÖRGY NAGY ÁLMOSÁNAK, AKI AZ IRODÁBAN BOLONDOZTA A FELESÉGEM

Érdekes a Tega Rt. sepsiszentgyörgyi köztisztasági vállalat, csak velünk olyan szigorú, másokkal elnézőbb! Ez is a kökösi maffia bosszúja, amiért nem fogom meg a számat, meg merem írni az igazat?!
Vagy a Tega Rt. Nagy Álmosának bosszúja a székely zászló feljelentésért?! Mert egyszer az irodában nagyon mocskolt, hogy "veszélyes jelentgető vagyok, feljelentettem a székely zászlót"!
Ma meg a főnök, vagy valamelyik főnök, nagyon parasztul adta tudtára Feleségemnek, hogy tartozunk. Tudok nagyobb tartozásokról, és még sem fenyegetik, mint minket 46 lejért. Megjegyzem, közbe - közbe törlesztettünk. Ők mondták kicsinként is lehet, ahogy tudjuk.

Hogy megtámadtak a Tega részéről, lehet ez is Sántha Gyula, Kökös udemerájosan maffióta polgármesterének műve, hogy a kökösi bolti csalásról, Kozma Judit csalásáról mertem írni! Kökös maffia vezetése, mindegyre bosszút áll, azért, mert az igazat, lemerem írni!
De, te hitvány tegás Nagy Álmos, mi köze a Feleségem betegségének a tartozásunkhoz, miért bolondoztad, te hitvány gazember a pszichés beteg Feleségem az irodában?! Miért mocskoltál azzal, hogy kirúgtak a papságból, te hitvány gazember?! A papságomnak mi köze, te hitvány a tartozásunkhoz?! Na, meg a székely zászlóhoz, mi köze?! Vagy ilyen szemetek a székely zászlósok, autonómiások?!

Kökösi reflexiók - Sántha Gyula, Kökös részeges udemerájos polgármestere, aki a hallgatást várja el tőlem, amikor patkányként dolgozik ellenem

Figyelj ide te szeszkazán Patkány, Sántha Gyula Kökös udemerájosan maffióta polgármestere! Látod, megadom a tiszteletet neked, mint a falu első emberének a szeszben, mert a "Patkányt" nagybetűvel írtam! Na, nem megalázó, az ország első embere is, Basescu, a szeszben a legelső!



Szóval, te azt szeretnéd, hogy elhallgassak! Meg is próbáltál elhallgattatni, tisztességtelenebbnél, tisztességtelenebb módszerekkel. Mint, amilyen te vagy, gerinctelen alkoholista! Én is megpróbáltam hallgatni, de láttam, hogy te nagy sunyin, alattomban, ahogy a patkány befurakodik a házba, csak keresztbe teszel! Érdekes volt, amikor Kádár Gyula lapjában írtam, és azt Kocsis Karcsiék kezdték szerkeszteni, pont az én cikkeimben kerültek be hibák, amik nem voltak. Pont olyanok, hogy megváltozott a mondat értelme, ellenkezőjére. Ez nem hiba volt, hanem szándékos! Ugye, neked a kezed nem volt benne, mert te olyan foglalt vagy, hogy olyan senkivel nem érsz rá foglalkozni, mint én?! Nekem gyanús, hogy igen!


Na, de a veled való történet sorozatnak az izgalmasa most kezdődik. Hát tudod jól, hogy amikor nem volt telefonunk, a beszélgetéseket, egy részét, a megyei tanácstól intéztük, Nagy Levente irodájából, akit te intéztél be! Akkor még ugye haverok voltunk, másként nem engedte volna meg. De, tényleg azok voltunk?! Vagy azoknak a titkosszolgálati elvtársaknak a megbízásából akaszkodtál rám, barátnak álcázva magad, akiknek a gyanúm szerint dolgoztál 89 előtt és után is. Mert aki figyelve volt 89 előtt, az 89 után sem szabadult. Azt hiszem ezért rohant ki az irodából Levente, a közeli telefonközpontba, a tanácsiba, hogy lehallgassa, mit beszéltem Kolumbán Gáborral, az akkori Hargita megyei tanácselnökkel. Az információra neked volt a gyanúm szerint szükséged, meg a megbízóidnak, a régi és új szekusoknak, akinek a gyanúm szerint dolgoztál és dolgozol.

Az információszerzésnek más haszna nincsen a titkosszolgálat számára az én esetemben, csak az, hogy a szándékokat kikémlelje és keresztbe tegyen. A kommunizmusban, aki ellenségnek számított, az állandóan akadályokba ütközött. Mintha egy láthatatlan kéz gördítette volna, úgy véletlenszerűen, mint ahogy a hibák a cikkeimbe bekerültek a Kádár lapjában, Karcsiék szerkesztésében! Egy politikai üldözött 89 után azt mondta, hogy aki 89 előtt üldözve volt, az 89 után is lehetetlenné teszik, ha tudják, véletlenszerű, állandó akadályok révén. Az a sanda gyanúm, hogy az a láthatatlan kéz, a régi és új szekusok keze ellenem, mely láthatatlan akadályokat szeretnek görgetni ellenem, te vagy. Ezért olyan nagy a hatalmad fölöttem, hogy sok mindent meghiúsíthatsz, mert ugyan azt akarják a régi és új szekusok.


Lejáratásom nekik is érdekük volt, a magyar médiában, mert a szekusok régi módszere továbbra is virágzik, a nyilvánosság előtti, teljes morális tönkretétel – na de erre én eleve felkészültem, olyan irányt szabva, egy idő után, az életemnek, hogy jó hírnévre ne legyen szükség. Hogy lehetetlenné legyek téve! Az életben legyen teljesen elgáncsolva minden törekvésem! Az életem eredménytelenné tétele a cél, a tét nem kisebb, nem nagyobb! A könyvkiadásom is a T3 nyomdánál, majdnem elgáncsolódott! Szerinted kinek a keze volt benne?! 


Te keresztbe teszel annak, ami nyugodtan munkának nevezhető, hogy aztán lejárass a sajtóban munkakerülőként. Ezt tették annak idején a szekusok is az „osztályellenséggel”! Kirúgták a munkahelyről! Az után kereshette a munkahelyet nem kapott! Végül bezárták, mert úgy mond, munkakerülő volt. A 89 utáni szekusok módszere, nagyjából, ezt az elvet követi, akiknek te dolgozol ellenem. Mert ugye egyszer azt mondtad, hogy „mi van, ha a SRI-nek kel dolgozni” – egy bizonyos munkahely fejében. Egy ilyet csak az mond, aki nekik dolgozik!


Mivel szekus módszer az alapja, érdemes meg említeni, ahogy az utóbbi lejáratási kampányodban, a magyar sajtóban, lejárattál pereskedőként. Te teszel keresztbe, jogi igazság kereséseimnek – egy maffia államban nem nehéz, egy olyan dörzsölt maffiótának, mint te! Többek között, te gáncsoltál bennünket Kozma Sándorék perében is, hogy igazunk nem volt sehol velük szemben! Ezért tudtak, végül is, csak hamisítással, kilépni a vagyonközösségből. De, ez nem akadályozott meg téged, hogy lejárass a maszol.ro-ban, pereskedőként. Ugye ezzel álltál bosszút Kozmáékért?! Hogy merem keresni igazunkat?! Azért, hogy majdnem 5 évig tartott a per, és minimum kétszáz millió, régi román lejbe került nekik a kilépés, nem számítva a csúszókat, a hátizsákokat, amiket Brassóba vittek?!


A volt jegyzőm Stoica Lajos, a gyanúm szerint, a régi és új szekusoknak dolgozva ásott alám, hogy a felmentésemet a papságból idő előtt megkaptam. Az erkölcsi lejáratásom az állítólagos kirúgással a papságból, nagy a gyanúm, titkosszolgálati mű. Stoica megkezdte, te csak folytatod a titkosszolgálatnak dolgozva, ellenem! Ezért olyan könnyű neked a háborúd ellnem, nem csak a hatalmas ismeretségháló miatt! Szóval Patkány elvtárs, mert pártberkekben dolgoztál, ott csak megbízhatók dolgozhattak, vagyis besúgók, mint Stoica, mert 89 előtt ő is vezető pozícióban volt, ha nem lett volna megbízható, vagyis besúgó, nem tölthette volna be, tudom, kb. miben sántikálsz ellenem!!!


Nagyon jól tudom, hogy a netten, a fb-n barátnak álcázva több embered is rám van ültetve, volt eddig is, másutt is. Hogy kikémleld szándékaimat idejében, hogy elgáncsold. Ugye a feljelentéseket szeretnéd tudni idejében, hogy meghiúsítsd?!


Ezért nem tudok hallgatni, te hitvány gerinctelen Patkány, mert így is, úgy is ellenem dolgozol! Mert ugye a Feleségem nővérei, Török Piros, Zsigmond Mári, meg a gazember Kozma Sándorék, sokat köszönhetnek neked?!

Gondolati napló - Ady és az Isten-király


Hamvas nekem nem bálvány, de igaza van, abban, amit Adyról ír: a rothadás költője! Az alkohol nyomán nem lehetett más! A rothadás és az alkohol, a káosz erői. Ahol a káosz az úr, ott a sorsnak nincsen királya. Sajnos ez Adyra is igaz, hogy nem volt sorsának királya, annak ellenére, hogy azt énekelte meg. "Ha ki király, Sorsának a királya,/ Mit bánom én, hogy Goethe hogy csinálja,/ Hogy tempóz Arany s Petőfi hogy istenül." Ady Endre: Hunn, új legenda. A költő képpel csak kompenzálta, hogy sorsának nem volt ura A királyt elnyelte az anyakirálynő, vagyis a káosz! Mélységeinek káosza dobta fel tudatába a tudattalan képeit, a feszültségekkel együtt.
Képi világának feszültségei, a benne lévő káosz erőinek köszönhetőek! Ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy költészete csak a tehetséges ember költészete, annak ellenére, hogy a képek nagy erővel törnek fel a tudattalanjából, a kollektív tudattalanból, mert a szervező elv csak a költő tehetsége, mely, ha feszültséggel telítetten is, de rendet teremt a feltörő képekben. 
Lényegében ez a zseni, akitől különbözik a bölcs próféta-költő! Akinél csak jelen van az emberi lét alapvető egzisztenciális feszültségei, de már a nagy képek, nem a káosz erőinek vulkanikus kilövellései, hanem a nagy képek transzcendens jellege, az isteni bölcsesség mely bennük, általuk megjelenik, jelenti a transzcendens szervező elvet. A költészetben így egy transzcendens harmónia jelenik meg, az emberi lét egzisztenciális feszültségei alapján, ami nem más, alapvetően, mint az emberi lét végessége! Ady, csak a természet és nem az isteni rend!
A Király a megvalósult teljesség szimbóluma, a teljes ember, transzcendens alapokon, amit Ady nem érintett, mert a tudattalan képei, csak a biológiait jelentik, transzcendens jelleg nélkül. A transzcendens jellegű Király a káosz ura! Az élet ura, mert az élet a káosznál kezdődik, mint a teremtés. Ahogy a teremtés által a Kezdet káoszát, csak transzcendens erő volt képes legyőzni, úgy az azóta is jelen lévő káosztól való fenyegetettség is, csak a nagy képek, csak a transzcendencia képeivel győzhetőek le, mint a Király, az ember teljessége transzcendens alapokon, vagyis az Isten-király!
Ady nagy költői képei a kollektív tudattalantól való domináltság képei. Ahol a Király már nem ura magának! Elveszítette uralmát önmaga felett! A káosz erőinek uralma alá került! Ezért van igaza Hamvasnak, hogy nagy, de nagyon veszélyes költő! Mert a káosztól uraltak magukkal ragadnak saját káoszukba.

2014. július 13., vasárnap

Kökösi reflexiók - Amikor a kökösi rendőrparancsnok helyettes a feleségét küldte, tanulságos történet a csaló Kozma Juditnak

Figyelj ide te csaló kökösi Kozma Judit, a hazug és a pert elfizető kökösi Kozma Sándorék lánya, aki becsapja az embereket a kökösi „La doi pasi” üzletben! Na meg a lányodnak is figyelemre méltó, amit írok. Egy közönséges csaló vagy, mint apádék, és még te koldusozol, szóval még én fogjam meg a számat ugye?! 
Pont úgy csinálsz, mint apádék az első évben a bíróságon. Amúgy nagyon röhejesek voltak, azért röhögtem szembe velük a bíróságon. Őkeméék siettek a perrel, azért lett majdnem 5 év belőle, és betetették nyárára sürgősségi esetként. Megtehették, mert a Brassóba hordott hátizsákok a bírónak, intézték. Az elfizetésben az is benne volt! És az ügyvédjük nem tudott, valami okból kifolyólag megjelenni. És nem haladtak semmire a sürgősségi esettel. Én ezt mivel nagyon élveztem, szembe vigyorogtam azt a gazember apádat. Ő meg az öklét rázta felém. Erre rendőrt hívtam! És még ők voltak megsértődve! Még ők mocskoltak, mint te, mintha ők lettek volna a sértett fél. A főbejáratnál szolgálatot teljesítő zsandárnak mocskoltak, lehordtak mindennek. Hogy kaját adtak, meg stb. De a hitvány gazember szüleid nem mondták, hogy miért adták! Azért, hogy beleugrassanak az aláírásba, mert a dossziéjuk biza nem nagyon volt rendben, tele volt hamisítással! Meg azt is elfelejtették elmondani a zsandárnak, hogy az addigi viszonozva volt, amikor örököltem. Kaptak bagót, sört. Az alkoholista szüleid, vagyis a gazember apádék, alig tudták kivárni, hogy megkapják a sört, ihassanak! Na, de azért sikerült lejáratniuk a zsandár szemében, épp azok, akik hibásak voltak! Az után a zsandár nagyon megalázóan ellenőrzött, mintha bűnözők lennénk. Mindig megalázóan kérdezte: „bicska van”?! Aztán megírtam a netten! És láss csudát megváltozott! Rendes lett! Többet nem alázott meg!
Szóval az igazsággal szemben mocskolódsz, mint apádék, akik spekuláltak a Feleségem nővéreivel, Török Pirossal, tegyük azért oda a férjét is a gazember Török Ignácot is, Zsigmond Márival együtt, és amikor megszorítottam őket saját spekulációjukkal, még ők mocskoltak a faluban, hogy nem hagyom kilépni őket. Kurvára ráfizettek, mert csak ha a hivatalos oldalát számítjuk a pernek, a csúszókat nem, vagyis a hátizsákokat, húszezer lej minimum a per, amibe került.
De nem potyára volt az egyik segítőjük Sántha Gyula Kökös udemerájos polgármestere, a részeges mafióta, mert nála is az eljárás a lejáratásomat illetően a magyar médiában hasonló volt. Ő tesz keresztbe nekünk a jogi úton való igazság keresésünknek, és mégis ő járat le a magyar médiában, mint pereskedőt! Az aljas, az aljasok segítője!
Ha azt hiszitek, hogy ha hozzászólásba mocskoltak és én majd megszeppenek, elsüllyedek a szégyentől, és végül elhallgatok, tévedtek. Engem Gyuszika rendelte aljas mocskolódás a magyar médiában nem hatott meg! Akkor a ti utolsó paraszti mocskolódásotoktól biztos nem fogom magam szégyelleni. Tudom, hogy nagyon hízik a paraszti májatok, hogy aztán hogy ide mondtatok nekem! Valami mérhetetlen, megszégyenítő csapásnak érzitek, amiket írtok rólam és Feleségemről. Hogy menjek dolgozni, nem dolgozom, koldulni küldi a feleségét! Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy ezektől nekem szégyenérzetem támad! Nem fogok elhallgatni ilyen süket locsogások nyomán! Főleg azok után, hogy a Patkány, vagyis Gyuszika sem tudott elhallgattatni a magyar médiában folytatott lejárató hadjárattal!
Érdekes eset jutott eszembe a feleség küldéséről a férj által. Lehet, van vagy tíz éve is, hogy történt az eset. Még az állomásnál nyilvános telefon volt. egy késő este álltunk ott, vártuk bejelentkezzen a szám. Egyszer jött Frunza akkori helyettese, aki már rég nincsen itt, egy papucs Daciával és behúzott Bíró Kati elé - akkor még az is élt. Egy kicsit állt és eltűnt. Na, gondoltam, mi van, visszatért a kommunizmus, nyomomban vannak megint. Mostanra kiderült, hogy a részeges Sántha Gyula, Kökös udemerájos, maffióta polgármestere, jobban a nyomomban van, rám ültetett embereivel, mint a volt szekusok. Hogy szándékaimról időben értesüljön, hogy idejében meg is hiúsítsa! Vagy azok vannak mögötte most is, akik 89 előtt figyeltek engem, mert hatalmon csak ugyan azok vannak. Na de ezen kitérő után, folytassam a történetet a rendőrrel, mert érdekes, tanulságos. Mindegyre megjelent, és eltűnt. Ja, igen ekkor jött a rossz gondolat, hogy figyelve vagyok, mint régen. De végül rájöttem, abból, hogy mind Kati előtt állt meg, hogy ő akar valamit, de jelenlétünk miatt nem tudja kivitelezni. Nagy szünet, hát jön a felesége a Daciával, és bedobott nylon bidonokat a Kati udvarába. Szóval a rendőr a feleségét küldte, hátha nem lesz feltűnő. Akkor, hol a gond, ha a rendőr is a potyát a feleségével intéztette. Értem, neki szabad, nekünk nem! Hát nekem épp azzal árult el mindent. Meg egy kamion soförrel való beszélgetés, hogy azokba a bidonokba koldult gázolaj került, amiket rendőr uraimék koldultak! Ez az egyik titka, hogy Bíró Kati, meg férje Szénégető, miért feketézhetnek olyan nyíltan!!!

Azon kökösiek figyelmébe, akik mocskolódással próbálnak megalázni! Nagyon gerinctelenek vagytok, mert nincsen gatyátok azokról írni, akik visszaélnek hatalmukkal a faluban. Vagy azért nem írtok, mert azért mocskoltok bennünket, hogy a csalásról, hazugságról, lopásról, feketézésről, ami a faluban van, hogy közönséges tolvaj maffióták kezében van a falu, arról eltereljétek a figyelmet, mint Gyuszika tette a magyar sajtóban való lejáratásommal?!

2014. július 7., hétfő

Kökösi reflexiók - Te tolvaj kökösi Pataki Miska, ne erőlködj a fenyegetésekkel, lopásaitokról szóló írásaimat úgy sem veszem le

Te tolvaj gazember kökösi Pataki Miska, miért kínlódsz olyan kétségbeesetten, hogy különböző fenyegetésekkel rám ijessz, és így valahogy elérd, hogy levegyem a lopásaitokról szóló bejegyzéseimet. Tán azt akarod mondani, hogy nem láttalak a lopott holmival benneteket?! Te tolvaj, hát még találkoztunk is, amikor hoztad a jókora lopott fa anyagot. Még mondtad, akivel jöttél annak, de nekem szólt, "hogy összetöröm a hátán". Értve alatta, hogy ha felraklak a nettre a lopással. És látod a fenyegetés ellenére felraktalak! Miért, fiad Attila nem hozta a lopott anyagot az ifj. Bács Istvánnak?! Amikor meg látta, hogy észrevettem, többet abban az időben, munkából jövet, nem jött a lopott deszka darabokkal. Az ifjú Bács, meg rögtön elszaladt, gondolom a munkahelyre, hogy kitisztázza, ha jelenteni próbálom, nehogy kirúgják miatta. Biztos nem mondta el, hogy rendszeres lopikálásról van szó, hanem úgy csinált, mintha csak arról az egy alkalomról lenne szó. Jól benyalta magát, hogy még az ilyesmit is el tudja intézni! Ha valakik tudnak gerinctelenül nyalni, akkor ők igen!!!
Azzal fenyegetsz, hogy majd Gyuszikához hívatsz, meg Frunzulikához. Na, ne marháskodj! A nagyobb tolvajokkal akarsz megijeszteni, akiknek már rég börtönben kéne lenniük. Miska, hogy a te paraszti nyelveden fejezzem ki magam, hogy meg is értsd, meg se baszom én őket. Úgy, hogy hiába szökdösöl velük! Annyiban igazad van, hogy ők is olyan jellemtelen tolvaj gazemberek, Gyuszika és Frunzulika, mint te! Úgy, hogy náluk indulásból az ellenségeink van igazuk, nekünk meg nincsen. Hogy valaki nehogy ne értse, kikről van szó, hát a két maffiótáról, akik vezetik a falút, a szeszkazán Sántha Gyula, Kökös udemerájos polgármesteréről, meg Frunza Neculai, gázolaj koldus kökösi rendőrfőnökről!
Ja meg azzal fenyegettél a Feleségemnek, hogy egyenesen a brassói "parkettre" mész, mert van ismeretséged. Vigyáz, csak zokniban csúszik a "parkett", ha lakkozott. Azt szoktatok-e lopni?! Vagy mindent, amit a kezetek ér és el lehet emelni?! Tudod, büntetőjogi feljelentéssel Gyuszika is fenyegetett, annyit ért! Figyel te buta paraszt! Ezzel csak butaságodat árultad el, direktbe sehova nem lehet fordulni. Ha fordulsz is, továbbítják a legalacsonyabb szintre, ahol kezdeni kell.
Te Miska, ha van is ismeretséged az nem elég, oda adni is köll ám! Nem láttad Kozma Sándorék mekkora hátizsákokkal mentek Brassóba a per elején, mert az első bíró onnan volt! Mert elfizetés nélkül, vékonyan nyerték volna meg a pert ellenünk!
Na, meg azt hiszed a veréssel is mész valamire?! Nálam nem! Tudod a kommunizmusban nem voltam valami jó viszonyba szekusékkal. Az meg komoly verés veszéllyel járt. Gondolom, tudod, akár bele is halhatott az ember! És nem szartam be, tőlük sem. Pedig nem voltak épp olyan rongyok, mint te és a fiaid! Akkor tőled és fiadtól, hogy is szarnék be!
Visszatérve a Gyuszikához, meg Frunzulikához való hivatásra. Amikor tudom, hogy igazam van, és csak fb. bejegyzésről van szó, el sem mennék. De, tegyük fel, hogy elmegyek. Akkor is ott, előttük, szemedbe mesélném el tolvajságtokat.
És nem alaptalanul írtam ezt meg rólatok, hogy tudjad!!! Az a hitvány tolvaj, gazember Attila fiad, aki nagyképű, min te, egy időben rendszerese sértegette a Feleségem, úton - útféle, ahol érte, mások előtt megalázta! Levente fiad, meg nem olyan rég azzal csúfolkodott velem, hogy nagy "buna ziuat" köszönt nekem, ezzel utalva arra, hogy feljelentettem a székely zászlót! Mi van csak nektek szabad, nekünk meg pofa be?! Gondolom, most tudod miért kerültetek fel tolvajságotokkal a nettre?! Mert én potyára nem rakok fel senkit!
Virág József Attila esetében tényleg tévedés volt. Töröltem és elnézést kértem. Tán ettől kaptatok vérszemet?! Miska, ne tegyétek egy lapra magatokat Attilával. Arra sem vagytok méltók, hogy legalább a lábát megmossátok neki!!!