2014. július 7., hétfő

Kökösi reflexiók - Te tolvaj kökösi Pataki Miska, ne erőlködj a fenyegetésekkel, lopásaitokról szóló írásaimat úgy sem veszem le

Te tolvaj gazember kökösi Pataki Miska, miért kínlódsz olyan kétségbeesetten, hogy különböző fenyegetésekkel rám ijessz, és így valahogy elérd, hogy levegyem a lopásaitokról szóló bejegyzéseimet. Tán azt akarod mondani, hogy nem láttalak a lopott holmival benneteket?! Te tolvaj, hát még találkoztunk is, amikor hoztad a jókora lopott fa anyagot. Még mondtad, akivel jöttél annak, de nekem szólt, "hogy összetöröm a hátán". Értve alatta, hogy ha felraklak a nettre a lopással. És látod a fenyegetés ellenére felraktalak! Miért, fiad Attila nem hozta a lopott anyagot az ifj. Bács Istvánnak?! Amikor meg látta, hogy észrevettem, többet abban az időben, munkából jövet, nem jött a lopott deszka darabokkal. Az ifjú Bács, meg rögtön elszaladt, gondolom a munkahelyre, hogy kitisztázza, ha jelenteni próbálom, nehogy kirúgják miatta. Biztos nem mondta el, hogy rendszeres lopikálásról van szó, hanem úgy csinált, mintha csak arról az egy alkalomról lenne szó. Jól benyalta magát, hogy még az ilyesmit is el tudja intézni! Ha valakik tudnak gerinctelenül nyalni, akkor ők igen!!!
Azzal fenyegetsz, hogy majd Gyuszikához hívatsz, meg Frunzulikához. Na, ne marháskodj! A nagyobb tolvajokkal akarsz megijeszteni, akiknek már rég börtönben kéne lenniük. Miska, hogy a te paraszti nyelveden fejezzem ki magam, hogy meg is értsd, meg se baszom én őket. Úgy, hogy hiába szökdösöl velük! Annyiban igazad van, hogy ők is olyan jellemtelen tolvaj gazemberek, Gyuszika és Frunzulika, mint te! Úgy, hogy náluk indulásból az ellenségeink van igazuk, nekünk meg nincsen. Hogy valaki nehogy ne értse, kikről van szó, hát a két maffiótáról, akik vezetik a falút, a szeszkazán Sántha Gyula, Kökös udemerájos polgármesteréről, meg Frunza Neculai, gázolaj koldus kökösi rendőrfőnökről!
Ja meg azzal fenyegettél a Feleségemnek, hogy egyenesen a brassói "parkettre" mész, mert van ismeretséged. Vigyáz, csak zokniban csúszik a "parkett", ha lakkozott. Azt szoktatok-e lopni?! Vagy mindent, amit a kezetek ér és el lehet emelni?! Tudod, büntetőjogi feljelentéssel Gyuszika is fenyegetett, annyit ért! Figyel te buta paraszt! Ezzel csak butaságodat árultad el, direktbe sehova nem lehet fordulni. Ha fordulsz is, továbbítják a legalacsonyabb szintre, ahol kezdeni kell.
Te Miska, ha van is ismeretséged az nem elég, oda adni is köll ám! Nem láttad Kozma Sándorék mekkora hátizsákokkal mentek Brassóba a per elején, mert az első bíró onnan volt! Mert elfizetés nélkül, vékonyan nyerték volna meg a pert ellenünk!
Na, meg azt hiszed a veréssel is mész valamire?! Nálam nem! Tudod a kommunizmusban nem voltam valami jó viszonyba szekusékkal. Az meg komoly verés veszéllyel járt. Gondolom, tudod, akár bele is halhatott az ember! És nem szartam be, tőlük sem. Pedig nem voltak épp olyan rongyok, mint te és a fiaid! Akkor tőled és fiadtól, hogy is szarnék be!
Visszatérve a Gyuszikához, meg Frunzulikához való hivatásra. Amikor tudom, hogy igazam van, és csak fb. bejegyzésről van szó, el sem mennék. De, tegyük fel, hogy elmegyek. Akkor is ott, előttük, szemedbe mesélném el tolvajságtokat.
És nem alaptalanul írtam ezt meg rólatok, hogy tudjad!!! Az a hitvány tolvaj, gazember Attila fiad, aki nagyképű, min te, egy időben rendszerese sértegette a Feleségem, úton - útféle, ahol érte, mások előtt megalázta! Levente fiad, meg nem olyan rég azzal csúfolkodott velem, hogy nagy "buna ziuat" köszönt nekem, ezzel utalva arra, hogy feljelentettem a székely zászlót! Mi van csak nektek szabad, nekünk meg pofa be?! Gondolom, most tudod miért kerültetek fel tolvajságotokkal a nettre?! Mert én potyára nem rakok fel senkit!
Virág József Attila esetében tényleg tévedés volt. Töröltem és elnézést kértem. Tán ettől kaptatok vérszemet?! Miska, ne tegyétek egy lapra magatokat Attilával. Arra sem vagytok méltók, hogy legalább a lábát megmossátok neki!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése