2014. január 31., péntek

Székely nemzeti anarchizmus - Az udemerájnak nyaló magas értelmiségi, és Puskás Bálint politikusi csele

Az udemerájnak nyaló értelmiségi, elért eredményekről beszél, amikor a kritika látszata mögött támogatja az udemerét. Szóval ezért le kéne nyelni az udemeré maffiapárt jellegét? Mint ha ők nem jutalmazták volna meg busásan magukat az elért eredményekért?! Honnan akkor a nagy mágnási, bárói gazdagságuk?!
Az ő szemében nagy bűn az útszéli kurvát becsületesebbnek tartani, mint a maffia udemerét! Ezt állítani az udemeréről bűn, de a választókat, vagyis a népet megtéveszteni nem bűn, mint ahogy Puskás Bálint tette Kökösnél, amikor szenátor volt. Egy rögtönzött, mert sokszor a manipuláció csak ilyen, "Székelyföld" táblával ingyen cirkuszt rendezett Kökösnél, Kovászna megye, az állítólagos székelyföld bejáratnál, Brassó megye határán. Ez csak kampány célú, ingyen cirkusz volt.
Pierre Bourdieu írja, hogy a manipuláció azért erkölcstelen, mert megkerüli az ember természetes védekező reflexeit, ezért személyiségromboló hatása van. Nohát, akkor kérdem én azt, hogy milyen az a kisebbség védelem, kisebbségért való harc, ahol a közösség tagjainak személyisége rombolása árán történik, mely rombolás révén, a közösség alapja, az ember maga gyengül, lényegi mivoltában, ami által a közösség tagjává válik?!

Jegyzet - A székely zászló, magyar feliratok elleni feljelentésekkel fogok tiltakozni, Tamás Sándor, Antal Árpád, román ellenes sovinizmusával szemben

Hát, kifejezetten büszke vagyok, hogy milyen kemény hadjárat folyik a személyem ellen a romániai magyar médiában, a székely zászló, magyar felíratok elleni feljelentésem nyomán! 
http://www.maszol.ro/index.php/belfold/20826-nagy-attila-a-magyar-ugyeknek-keresztbe-teszek 
http://erdely.ma/autonomia.php?id=152741&cim=a_kovaszna_megyei_prefektust_maganemberkent_nem_zavarja_a_szekely_zaszlo 
http://kolozsvaros.ro/2013/11/nagy-attila-alias-puli-a-magyar-ugyeknek-keresztbe-teszek/ 
De nem tudja senki, hogy az egész mögött ki húzódik meg?! Ahogy szokott, gyáván, gerinctelenül, bosszúból az általam nyilvánosságra hozott, minket érintő igazságtalanságokért! Ez a gerinctelen személy, Sántha Gyula, udemerájos, maffióta, alkoholista polgármestere Kökösnek. Ilyen aljas módon, mások háta mögé húzódva, próbál lejáratni, személyes bosszúból. Tehát itt, számára, nem a zászló a tét, hanem a személyes bosszú! Az egész ellenem irányuló hadjáratnak az igazi motivációja, nem a székely zászló, hanem személyem lejáratása volt, és nagyon kapóra jöttek, feljelentéseim. Mert nem tudott elhallgattatni megfélemlítéssel, megfenyegetett, büntetőjogi eljárással, a kökösi disznóságokat leleplező írásaim miatt a blogjaimon, megint aljas lejáratási kampányhoz folyamodott. Ezzel sem fog elhallgattatni, ígérem!!!
Gyuszika, szövetségesre lelt a Dumitru Marinescu prefektus személyében, mert ő is sértve érezte magát. Egy blog bejegyzésem miatt, amit neki küldtem! Melyben saját esetemen mutattam be, ahogy írtam neki, hogyan működik, helyi szinten a maffia, a maffia államban. Leírtam, hogy saját feljelentésem nyomán, hogyan voltam, közvetve, megfélemlítve a Kovászna Megyei Környezetvédelem egyik ellenőrétől, és hogyan törték ki a feljelentésem nyakát. Szomszédomat jelentettem, ifj. Bács Istvánt, aki gyanús, hogy iparengedély nélkül dolgozik asztalos munkát, és hogy a faipari gépeivel zajt okoz, zavar! És a válasz a pofátlanság netovábbja volt. Amikor két műhelye is van, akkor a válaszban az áll, hogy az ellenőrök csak házat találtak csak műhelyt nem. Jelentésem Gyuszikának nagyon jól jött, hogy elterelje a figyelmet, arról, amiket megírtam blogjaimon, hogy Kökösben a maffia segédletével, simán lehet feketézni. A csempész bagóval, szesszel való feketézést, évtizednél tovább is lehet űzni, úgy, hogy már öröklődött is! Ezt csak a maffia segédletével lehet, és persze nem marad el a hasznuk sem utána! Ilyen intézményeken kár lobognia a székely zászlónak, autonómia is csak az ők hasznukra lenne!!! 
Nagyon megtisztelő, ez a hatalmas mozgósítás ellenem! A lapok, újságírók hada harcol ellenem, ki szál egyedül van. És, hogy!!! Az aljasság eszközeit is bevetve! Például a nagy előkészület része volt, hogy a Marosvásárhelyi Rádió szerkesztője, Parászka Boróka, idejében, jóval az előtt, hogy ne legyen feltűnő, baráti felkérést küldött nekem, itt a FB-n, hogy beférkőzzön bizalmamba, információ szerzés végett. Hogy aztán amikor a cik megjelent, megjelenjen ő is a FB csettjén a rólam szóló, mocskolódó cikk linkjével, aljasul azt hazudván, hogy sajnál, és odamondott a maszol.ro szerkesztőinek, hogy disznóság volt, amit csináltak velem. Ezt, mind figyelemelterelésből!
De, mintha valaki ilyen cselt bedobott volna, nagyon hasonló egy előzőhöz! Nem ez az első ilyen támadás személyem ellen, ami mögé sunyin meghúzódik, Kökös, törpe alkoholistája, Sántha Gyula, udemerájos polgármester. A Krónikában jelent meg, engem lejárató cikk, akkor éhségsztrájkomat használta fel a gyógyszerekért. A médiában akkor olyan gerinctelen társakat talált, mint ő, Csinta Samu főszerkesztő személyében, aki nem adta meg a replika jogát sem, a lap újságírója, Kovács Blanka, és riporterként, Kovács Zsolt, a Marosvásárhelyi Rádió munkatársa. És a hasonlóság, hogy miután megjelent a cikk, vagy előtte, erre már nem emlékszem, Gyuszika eljött, nem volt részeg, egy rendőrrel, és gratulált az éhségsztrájkomhoz, mondván, „büszkék vagyunk rád!” Ez volt a gerinctelen aljasságának netovábbja. De, ezek úgy látszik ugyan azon minta alapján dolgoznak, mert a Borókáé, csak formálisan különbözik ettől!!!
Válaszul az személyem ellen indított, aljas, lejárató kampányra, tovább fogom jelenteni a székely zászlókat, és a tisztán magyar feliratokat az intézményeken, amelyeknek, utóbbi, a románokat diszkrimináló jellege van. Nem a bosszú a célom, hanem rávilágítani, tiltakozni az ellen, hogy az erdélyi magyarság történelmi hazugságban él. A további feljelentések, tiltakozások lesznek, Antal Árpád András sepsiszentgyörgyi polgármester, Tamás Sándor megyei tanácselnök képviselte, román ellenes, nacionalizmussal, sovinizmussal szemben, melynek az alapja a történelmi hazugság, önámítás, amiben az erdélyi magyarság, székelység él. Hogy az zászló lengető székelykedés, autonómiázás, csak a személyes hatalmi ambicióiknak eszköze, ezért ringatják történelmi illúziókban a székelyeket. Ők, személyes ambicióikból kifolyólag megvezetik a buta parasztot.
Vannak, más motivációm is! Amit a maszol.ro-nak nyilatkoztam, és írt is, a románsággal szemben érzett kulturális szimpátia. És, amit nem nyilatkoztam a lapnak, a román ortodoxia nagyrabecsülése!

Jegyzet - Én nem kérdeztem, Cseke Pétert a maszol.ro főszerkesztőjét, hogy udemerájos maffiát kiszolgáló újságírók, miből élnek

Cseke Péter a maszol.ro főszerkesztője, ma megkeresett, annak nyomán, hogy Dumitru Marinescu kovásznai prefektus azt nyilatkozta egy magyar lapnak, hogy a prefektúrán jelentettem a székely zászlót és magyar feliratokat. És mondta, Kökösben az emberektől érdeklődtek felőlem, és az emberek azt mondták, hogy aki ilyet csinál, az nem normális. De, aki ilyen primitív válasszal azonosul, mint ahogy kivettem Cseke Péter beszédéből, az is primitív, főszerkesztőtől, meglepő. Ha a romániai újságírók gerincességét nézzük, ahogy kiszolgálják a megélhetésért az udemerájos maffiát, nem meglepő.
Figyelmeztettem, hogy ha a paraszt, azzal próbált lejáratni, hogy nem dolgozom, és pontatlan lesz, hogy mióta, mert a maffióta udemerájos polgármester, Sántha Gyula, egy hozzászólásában pontatlan volt, sértő volt, hogy csak 10 évet írt, hogy nem dolgozom, holott 15, akkor tudják tőlem a pontosat, és, hogy eszem ágában sincsen dolgozni, mert fontosabbal vagyok elfoglalva, hogy dolgozzam. Megkérdezte, hogy de miből élek, ami személyes dolog, senkinek semmi köze. Pofátlanság volt részéről ezt kérdezni, ebből is látszik milyen cikk lesz, lejárató. Én nem kérdeztem tőle, hogy miből élnek, a fizetésen kívül, akik az udemeré maffia mediakiszolgálói.

Székely nemzeti anarchizmus - Feljelentést tettem a kovásznai prefekturán, a magyar feliratok, a székely zászló ellen

Feljelentést tettem a kovásznai prefektúrán, magyar felíratok, vagyis, ahol csak magyar felírat van, középületeken, ellen, meg székely zászló ellen. Dumitru Marines prefektusnál, amit megemlített interjújában, egy magyar lapnak.
Ezt úgy látom felszívta a romániai magyar média, mert a maszoll.ro - tól megkerestek, a kökösi paraszttól is kérdeztek rólam, - így kezdődött a Krónikában egy engem lejárató cikk, melyet Kökös, udemerájos, maffióta, na meg alkoholista polgármestere rendelt meg ellenem, mire Csinta Samu nem adta meg a replika jogát - tehát lehet tudni mi célt fog szolgálni!
A paraszt azt mondta nem vagyok normális, hogy jelentettem a székely zászlót. Értem, Kökösben az a normális, akinél fennáll a gyanúja, hogy lopikált anyagból, feketén asztaloskodik, mint ifj. Bács István, és a helyi udemerájos maffióta polgármester szemet huny, mert ugye Frunza Neculai rendőrfőnöknek is dolgozott, kiérdemelte.
Az udemerájos maffiát gerinctelenül kiszolgáló média emberei, hozzájuk hasonlóktól kértek véleményt, tudták hova mennek, a maffiavezér, Gyuszika tudta hova kell irányítani! Az emlékirat sorozatom, majd bemutatja ki a normális. Aki nem áll be a zászlós, autonómiás csürhébe, másként gondolkodik az nem normális, aki másként gondolkodik, az soha nem volt normális!
Cseke Péter a maszol.ro főszerkesztője telefonon megkeresett, hogy miért tettem, magyarázzam meg. Azt mondtam, egyedül dolgozom, nem adok magyarázatot, mert annak idején, Csinta Samutól, amikor megjelent a Krónikában a lejárató cikk, nem kaptam meg a replika jogát, meg azóta is, mindegyre indexre kerülök, Sántha Gyula, kökös maffióta polgármestere a helyi lapokban befogta a számat, nehogy az igazat megírhassam.
Végül is miért tartom a romániai magyar sajtó újságíróit, gerinctelen senkiháziaknak?! Mert az a cenzúra, ami itt nálunk uralkodik a sajtóban, csak a diktatúrákban van!

Kökösi reflexiók - Sántha Gyula kökösi polgármester, közismerten zülött életet él

Sántha Gyula, kökösi udemerájos, maffóta polgármester, a polgármestersége elején a dicsőség, az öröm, hogy az lett, nagyon csúnyán kivert rajta egy alkalommal, vagyis züllöttsége. Az állomással szemben, akkor még létezett a Fekete kandur. Hát egyszer látom, lődörög ki valaki, kifolyt fehér ing, félrecsúszott nyakkendő. Az emberek megvetéssel nézték, ez Kökös züllött polgármestere.
Züllöttsége a megyében közismert. Barótról jöttünk stoppal, és egy idős család vett fel. A férfi református keblitanácsos volt. Mikor mondtuk, hogy Kökösbe tartunk, ott lakunk, a férfi megkérdezte, Sántha Gyula polgármester, még mindig olyan sokat iszik. Mondtam még többet, mert az alkohol olyan, hogy egyre többet kér.
Egy református lelkésznél voltunk, valami könyvet adtunk el neki, valahol Kovászna fele valamelyik faluban. Mikor mondtuk Kökösben lakunk, akkor előhozódott, a tiszteletes kérdezte, hogy Kökösben még megvan Sántha Gyula katasztrófa polgármester?! Mondtuk sajnos igen, uralkodik, a züllött gazember, basáskodik a buta népen. Erre a tiszteletes azt mondta, hogy bizonyos körökben azt tartják, hogy a megyének két, problémás polgármestere van, az egyik a Kökös polgármestere, Sántha Gyula. Mondtam a tiszteletesnek, hogy akiből állandóan a szesz beszél, az csak problémás lehet.

Kökösi reflexiók - Dumitru Marinescu kovásznai prefektus, Sántha Gyula kökösi udemerájos polgármester, ellenem irányuló, közös bosszúja

A Háromszék napilap is emlegeti feljelentésemet a székely zászló ellen, a kovásznai prefektúrán. 
Ez a cikkhadjárat ellenem, bűzlik! Ez nem a zászlóról szó, ha a rejtett hátteret nézzük. Ez Sántha Gyula udemerájos, maffióta, szeszkazán polgármester személyes bosszúja. Nem esik jól, hogy a kökösi maffia tevékenységéről írok, és alkoholizmusáról, ezért kellet a szememre hányni a maszol.ro-ban, hogy régen szerettem az itókát, csak a feljelentéseimről szóló cikkben, ami mögött csak ő áll, akinek elvonókúrán lenne a helye!
Olyan áll a háttérben, aki pártberkekben dolgozott a kommunizmusban. Ott meg az dolgozhatott csak, aki megbízható volt, a megbízhatók csak a szekus besúgók voltak. Ez a magyarázata annak a kijelentésének, amit 89 után mondott nekem, hogy mi van abban, ha SRI-nek dolgozol. Szóval, Gyuszika személyében, meglehet, hogy a hadjárat mögött, ellenem, egy SRI besúgó áll!
És még mi bűzlik! Az, hogy a prefektussal, Dumitru Marinessel együtt agyalták ki. Nem véletlen, hogy a prefektus a sajtónak előhozott, ezt együtt dolgozták ki Gyuszikával. Arra utal a prefektus egyetértése a székely zászló kitűzésével, de neki kell teljesítenie a hivatalbeli kötelességét. Szóval itt egy szándékos ellentétezés van ellenem, hogy a román prefektus egyetért a zászló kitűzésével és személyemben egy magyar jelentette. D
De hol volt érdeke a prefektusnak a személyem elleni bosszú?! Megírtam a blogomon, a környezetvédelem embereinek, feljelentésem nyomán, az ellenem irányuló megfélemlítési akcióját, a feljelentett javára. Azt írtam: a maffia államban így működik a helyi maffia. Ez rosszul esett neki, hogy az állam, aminek képviselője, az maffiaállamnak neveztem, amik sajnos igaz, az egyik oszlopa az udemeráj.
A Háromszék téved, ami az uzoni zászlójelentést illeti, nem a polgármesteri hivatalét jelentettem, hanem a kastélyudvarnál kitűzöttet. annak meg következő a története. Az uzoni katolikus pap, Albert Imre szélhámoskodott velünk, ebben lehet a szakácsnőjének is benne volt a keze, mert Uzonban lehet ő a plébános, valójában. Felhívott, közben nem engedett be. A függöny elhúzogatása, leseskedés, arra utal, hogy szándékos kilövés volt, bentről élvezték hülye viccüket. Vissza fele mentet megláttam a székely zászlót az említett helyen. Na, gondoltam lekattintom, és feljelentem, hogy ne járja potyára.
Nem értem a magyar felírat feljelentése, miért akkora bűn?! Mi van, a kétnyelvűség csak a románoknak kötelező nekünk nem. Tudtam balhé lesz ebből, fel voltam készülve. Honnan tudtam balhé lesz! Gyuszika a prefektúrán dolgozott, a kapcsolatok maradtak, és nem fogja elszalasztani, kihasználni ezt ellenem. De én épp erre építettem az egészet, hogy ki fog derülni és nagy botrány lesz. Ezt akartam, ezt a botrányt, hogy így hívjam fel a figyelmet, hogy nem csak minket diszkriminálnak, hanem keményen mi is. Ez az oldala miért van elhallgatva, a dolognak?! Azért mert mi vagyunk a kisebbség - többség játszma jó magyarjai, a rossz románokkal szemben. De tudni kell, hogy ez egy pszichológiai játszma, a játszmák meg sokszor, a belső tudattalan szféra zavaraira utalnak, az identitás belső zavaraira.

Zen jegyzet - A segítség és népmeséink

Ha megnézzük népmeséinket, nem találunk bennük mai értelemben vett, pusztán csak filantrop, egy adott helyzetre leszűkített segítségnyújtást. A mesében a segítségnek egy magasabb jelentése van! A tudattalan mélységeiből jőn, a segítő energiák különböző segítő állatok formájában jelennek meg, vagy akár megszemélyesüle, mint bölcs öreg. Ezek a tudattalanból jövő szellemi segítség az ember szellemi teljességére irányul. Ezt a jelentést az emberi élet rég elveszítette! 
Valamikor a segítség azt jelentette, hogy a Lét, a transzcendens mélységeivel, annak segítő energiáival kapcsolatba kerülni, mert azokból az erőkből merítve lehet segíteni. Abban tudsz segíteni, amivel kapcsolatban vagy a Létben, a Transzcendensre irányulva.
A segítség nem az, hogy egymásnak könnyebbé, kényelmesebbé tesszük az életet, vagy megszabadítjuk a nehézségtől! Lehet, hogy a nehézségnek volna az a szerepe, hogy felébressze a tudattalanba rejlő segítőket, hogy az élet a teljesség irányába induljon el. 
Valaki álmában egy hagyományos, fából készült, fekete vasabroncs összetartotta szekérkereket látott. A fekete vasabroncs az élet útjainak nehézsége, ami a kereket, mint teljességet, egészet, egybe tartja. 
A szekér kerekét, segítségként, akkor van értelme kivenni a kátyúból, ha az a teljesség fele tart. Másként nem más, mint kölcsönösségen alapuló, önzés, pragmatizmus, a segítségnek csak funkció szerepe van, a szeretet duma csak ennek az álcája! 
A hagyományos kaláka, a közösség kollektív tudattalanja mélységeből jövő, segítő energiákon alapszik, ami a közösség önvédelmi reflexe. 
Végül a segítség nem más, mint a szellemi, lelki energiák felszabadítása, mert ezek az igazi segítőink, akor is, ha kapjuk, mélységeinkből, másoktól, akkor is ha adjuk, valami megfelelésként, valamely archetipusának a tudattalannak, mely segítő szellemi energia!
A segítségnek akkor van értelme, ha az élet teljességére irányul, mint az élet egyedüli értelmére! Jézus mondta, hogy amit a legkissebbeknek is teszünk, neki tesszük! Vagyis a tetteinknek benne kell összpontosulniuk, mint a Lét ontológiai középpontjában! Az fogja össze cselekedeteinket, létünket. Jung szerint, Jézus, belső kőzpontunk archetipusa is, ez nem fosztja meg transzcendens jellegétől, sőt, felerősíti az emberit! A segítség ebből a központból jön, és a segítő tettnek arra kell irányulnia, aki, ami létünket ontológiailag egybetartja!