2013. november 4., hétfő

Kökösi reflexiók - Sántha Gyula, Kökös udemerájos polgármestere, gerinctelenül, rágalommal védekezik

Kökös udemerájos alkoholista polgármestere, Sántha Gyula, Kozma Szilárdhoz, pénzcsaló asztrológushoz hasonlóan, az igazsággal szemben, amit írok, aljas rágalmazással tud csak védekezni. Mármint, hogy azért nem iszom, mert elvonókúrán voltam és ezért nem szabad! Vagyis nem önerőből mondtam le, és álom meg, hogy ne igyak. Önerőből mondtam le, amire Gyuszika, a törpe alkoholista képtelen, neki volna szüksége erre, mert már idült alkoholista! Pedig neki volna szüksége lemondani a bagóról, a piáról, mert ezek az idülté váló szenvedélyek, mindjárt kiszárítják a világból.

Szilárdka retorikáját alkalmazza: a tisztességet állítja szembe a tisztességtelen, lejáratni akaró támadással szemben! Szilárdka, játssza a tisztességes családapát, ami amúgy beteges rögeszme nála, velem szembe, aki tisztességtelen, mert tönkre akarja tenni megélhetési szempontból. Ezt teszi Gyuszika is: én tisztességes, dolgos embereket támadok, vele az élen, tisztességtelenül! Te szarházi gerinctelen, akkor miért kellett engem megfélemlíteni, amikor az igazunkat kerestem a törvény útján. Nehogy azt hidd, hogy ezeket nem írom meg, akárhogy fenyegetsz! 

Gyuszika, tudod mi az erkölcsi fölényem veled szemben?! Nincsen szükségem rágalmazásra, olyan sok a velünk szemben elkövetett igazságtalanság, amit meg kell írnom. És megírom, bárhogy fenyegetsz büntetőjogi feljelentéssel! Nem fogod be a számat!!! Tudom neked lesz igazat, bizonyítják azok az esetek, amikor védenceiddel szemben hiába kerestem igazam. És az, hogy maffióta államban élünk, ahol ti vagytok az urak, az olyanok, mint te, minden szinten.

Szóval te a fejedbe vetted, hogy leültetsz, büntetőjogi úton! Nem fognak menni a régi megfélemlítési meséid! Vagy ha betartod szavad, az sem. Az igazamért kész vagyok börtönbe is menni, annyi gazemberséget elkövettél ellenünk, az igazságszolgáltatás berkeiben, amikor az igazunkat kerestük. Azt hiszed, hogy nem tudom, hogy Kozma Sándorék, Kökösben, azért tudtak kilépni a vagyonközösségből, hogy többek között te is segítetted ellenünk?! Id. Bács Pista elleni büntetőjogi feljelentésem, hamistanúság miatt, a Kozma Szilárd ügyben, amikor saját udvarunkra betolakodva szájba vert Szilárdka, te segítettél neki, a gyanú szerint, hogy minden szinten kitörték a nyakát?! Nem fogsz leültetni, megmutatom, bármivel támadsz. Tudod, miért nem félek tőled, mert egy gyáva szar vagy!!!