2010. január 12., kedd

Székely nemzeti anarchizmus - Iszlám pártiak vagyunk, nyugattal szemben

Nyugat tanulhatna toleranciát az igazi iszlámtól.


Nyugat toleranciája nem más, mint az egymás iránti közömbösség toleranciája.


Nyugat toleranciája az Idi Aminféle logikán alapszik, rejtetten, mert nyugaton minden rejtett, nem az minek látszik. Idi Amin logikája az volt, hogy mindenki az gondolja amit akar feltéve ha azt gondolja mint a diktátor. Ez nyugaton úgy jelenik meg, hogy azt gondolsz, amit akarsz, addig míg gyakorlatban éled a nyugati fogyasztó identitás nélküli életét, de ha másként élsz, nem tolerálnak. Ha már a nyugattól eltérő gondolkodásod életforma is nem tolerálnak, ezért szálka nyugat szemében az iszlám, mert életforma, nyugat meg nem szereti azt a gondolkodást mi élet is.


A kereszténységben gyökerezik az élet és a gondolkodás közötti hasadék nyugaton, ami a farizeizmus lényege, - Európa farizeus. A nyugati kereszténység túlzott racionalizmusa teremtette meg a végzetes szakadékot a szív és az elme között, ami a nyugati civilizációt, embert jellemzi, holott az igazi vallásnak misztikának épp e szakadék eltüntetése a célja. Más vallások hívői számára a kereszténységet farizeizmusa teszi hiteltelenné, az élet és a gondolat közötti szakadék.



Az iszlám életforma, ezért nem tolerálja a toleráns nyugat, irritáló számára.



Az élet és a gondolat diszharmóniája a lélek és a gondolat diszharmóniájában gyökerezik. A gondolat akkor élet, ha a lélekkel összhangban van. Gondolatait az éli, ki mint ember teljes, teljes az az ember, ki megvalósította a gondolat és szív harmóniáját. A mohamedánoknál, a szufiknál az egyik sarokpontja a lelki életnek az emberi teljesség, gondolat - szív egységének megvalósítása.




Az iszlám terrort nem tartom helyesnek, de nem ok nélkül van: vannak, akik Amerika világpusztító terjeszkedését csak így látják megoldhatónak, az iszlám hívői között. Az iszlám terrorizmusra az okot nyugat, Amerika kapzsisága szolgáltatja.


Egy dolgot sokan elfelejtenek, hogy sok iszlám terrorista amerikai kiképzést kapott, amikor amerikai oldalon harcoltak, de akkor szabadságharcosoknak hívták őket, de amikor nem amerikai érdekeket támogatnak, akkor terroristák, tehát az amerikai érdekek döntik el, szolgáltatják az alapot, hogy ki a terrorista, ki a szabadságharcos, - így volt a csecsenekkel is, szeptember 11 után. Nyugat nagyon farizeus abban a kérdésben, hogy ki és mikor nevezhető terroristának.


Kérdem én miért nem születik egy összehasonlítás, hogy hány emberáldozata volt Amerika missziójának a világban, a II. VH után és hány áldozata volt az iszlám terrorizmusnak, - az utóbbit a média jobban felfújta.


Mi székely nemzeti anarchisták nem értünk egyet az iszlám terrorral, de hangot adunk azon meggyőződésünknek, hogy az iszlám fundamentalizmus és terror egyik kiváltó oka maga Amerika, tehát a terror áldozatai az ő számlájára is írhatóak.


Nagy Attila (Puli) - Székelyföld