2014. június 23., hétfő

Kökösi reflexiók - Molnár Jolán, a kökösi iskola titkárnője, csípős hónalj szaga


Kökös mafióta polgármesterének, a részeges udemerista Sántha Gyulának! Figyelj ide te hitvány gazember! Amikor kitámadtad, fizikailag, meg szavakkal bántalmaztad a Feleségem, akkor ugye, te törpe részeges, le is büdösözted?! 




Na de ez emlékeket idézett fel bennem. Papságom idejéből, amivel próbálsz lejáratni. És mi az emlék?! Büdös emlék! Molnár Jolánnak az iskola titkárnőjének, annyira büdös hónaj szaga, hogy csípett - csípett bele. Éreztem, amikor hébe-hóba vallásórát tartani bementem az iskolába.


Nem tudom, amikor egy irodában voltak, Vörös Lajival, vagyis Császárral az igazgatóval, hogy bírta. Mindig ezen voltam elcsodálkozva. Lehet megszokta! A minimális test közelség, megszoktatta! Mert Császár urunk nagyon szerette a nőkkel való egyre szorosabb test közelséget. Úgy látszik nem is volt finnyás!!!
Szóval csak ennyit a büdösségről, Gyuszikám!!! És a te reggeli szájszagod?!!! Vagy arról Editkét kérdezzem!!!

2014. június 5., csütörtök

Székely nemzeti anarchizmus - A káosz fejedelem, aki ma kormányozza a világot

Ma inkább nem az a gond, hogy kell forradalmat csinálni, hanem hogy kell aztán befejezni. Egy néhány forradalom erre utal! Mert a forradalom alapvetően káosz!!! Ezt nagyon fontos tudni, hogy minden átmenet káosz. Ebből a legnehezebb rendet csinálni, vagyis stabil rendező elveket érvényre juttatni. A világ nem erre fele tart, hanem a káosz fele. A rezignáció is káosz, a káosz uralma az emberek felett. Szóval a gond az, amikor a forradalomnak olyan esélye van, mint a rezignációnak! Az igazi baj itt van!!!
Ezt üzenem Székelyisztánból, mert Orbánisztán nyomán elisztánosodtunk mi is, Antal Árpád András, Tamás Sándor nacionalista basáskodása nyomán!
A legkönnyebb a történelemből, már akkor is csak a rend látszatát jelentő horthyzmust előrángatni, rendet mímeltetve vele! Mert ez szellemi nulla teljesítmény volt akkor is, ma még inkább. A káoszból meg csak a szellem képes rendet csinálni, rendező elveket érvényre juttatni!