2014. július 13., vasárnap

Kökösi reflexiók - Amikor a kökösi rendőrparancsnok helyettes a feleségét küldte, tanulságos történet a csaló Kozma Juditnak

Figyelj ide te csaló kökösi Kozma Judit, a hazug és a pert elfizető kökösi Kozma Sándorék lánya, aki becsapja az embereket a kökösi „La doi pasi” üzletben! Na meg a lányodnak is figyelemre méltó, amit írok. Egy közönséges csaló vagy, mint apádék, és még te koldusozol, szóval még én fogjam meg a számat ugye?! 
Pont úgy csinálsz, mint apádék az első évben a bíróságon. Amúgy nagyon röhejesek voltak, azért röhögtem szembe velük a bíróságon. Őkeméék siettek a perrel, azért lett majdnem 5 év belőle, és betetették nyárára sürgősségi esetként. Megtehették, mert a Brassóba hordott hátizsákok a bírónak, intézték. Az elfizetésben az is benne volt! És az ügyvédjük nem tudott, valami okból kifolyólag megjelenni. És nem haladtak semmire a sürgősségi esettel. Én ezt mivel nagyon élveztem, szembe vigyorogtam azt a gazember apádat. Ő meg az öklét rázta felém. Erre rendőrt hívtam! És még ők voltak megsértődve! Még ők mocskoltak, mint te, mintha ők lettek volna a sértett fél. A főbejáratnál szolgálatot teljesítő zsandárnak mocskoltak, lehordtak mindennek. Hogy kaját adtak, meg stb. De a hitvány gazember szüleid nem mondták, hogy miért adták! Azért, hogy beleugrassanak az aláírásba, mert a dossziéjuk biza nem nagyon volt rendben, tele volt hamisítással! Meg azt is elfelejtették elmondani a zsandárnak, hogy az addigi viszonozva volt, amikor örököltem. Kaptak bagót, sört. Az alkoholista szüleid, vagyis a gazember apádék, alig tudták kivárni, hogy megkapják a sört, ihassanak! Na, de azért sikerült lejáratniuk a zsandár szemében, épp azok, akik hibásak voltak! Az után a zsandár nagyon megalázóan ellenőrzött, mintha bűnözők lennénk. Mindig megalázóan kérdezte: „bicska van”?! Aztán megírtam a netten! És láss csudát megváltozott! Rendes lett! Többet nem alázott meg!
Szóval az igazsággal szemben mocskolódsz, mint apádék, akik spekuláltak a Feleségem nővéreivel, Török Pirossal, tegyük azért oda a férjét is a gazember Török Ignácot is, Zsigmond Márival együtt, és amikor megszorítottam őket saját spekulációjukkal, még ők mocskoltak a faluban, hogy nem hagyom kilépni őket. Kurvára ráfizettek, mert csak ha a hivatalos oldalát számítjuk a pernek, a csúszókat nem, vagyis a hátizsákokat, húszezer lej minimum a per, amibe került.
De nem potyára volt az egyik segítőjük Sántha Gyula Kökös udemerájos polgármestere, a részeges mafióta, mert nála is az eljárás a lejáratásomat illetően a magyar médiában hasonló volt. Ő tesz keresztbe nekünk a jogi úton való igazság keresésünknek, és mégis ő járat le a magyar médiában, mint pereskedőt! Az aljas, az aljasok segítője!
Ha azt hiszitek, hogy ha hozzászólásba mocskoltak és én majd megszeppenek, elsüllyedek a szégyentől, és végül elhallgatok, tévedtek. Engem Gyuszika rendelte aljas mocskolódás a magyar médiában nem hatott meg! Akkor a ti utolsó paraszti mocskolódásotoktól biztos nem fogom magam szégyelleni. Tudom, hogy nagyon hízik a paraszti májatok, hogy aztán hogy ide mondtatok nekem! Valami mérhetetlen, megszégyenítő csapásnak érzitek, amiket írtok rólam és Feleségemről. Hogy menjek dolgozni, nem dolgozom, koldulni küldi a feleségét! Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy ezektől nekem szégyenérzetem támad! Nem fogok elhallgatni ilyen süket locsogások nyomán! Főleg azok után, hogy a Patkány, vagyis Gyuszika sem tudott elhallgattatni a magyar médiában folytatott lejárató hadjárattal!
Érdekes eset jutott eszembe a feleség küldéséről a férj által. Lehet, van vagy tíz éve is, hogy történt az eset. Még az állomásnál nyilvános telefon volt. egy késő este álltunk ott, vártuk bejelentkezzen a szám. Egyszer jött Frunza akkori helyettese, aki már rég nincsen itt, egy papucs Daciával és behúzott Bíró Kati elé - akkor még az is élt. Egy kicsit állt és eltűnt. Na, gondoltam, mi van, visszatért a kommunizmus, nyomomban vannak megint. Mostanra kiderült, hogy a részeges Sántha Gyula, Kökös udemerájos, maffióta polgármestere, jobban a nyomomban van, rám ültetett embereivel, mint a volt szekusok. Hogy szándékaimról időben értesüljön, hogy idejében meg is hiúsítsa! Vagy azok vannak mögötte most is, akik 89 előtt figyeltek engem, mert hatalmon csak ugyan azok vannak. Na de ezen kitérő után, folytassam a történetet a rendőrrel, mert érdekes, tanulságos. Mindegyre megjelent, és eltűnt. Ja, igen ekkor jött a rossz gondolat, hogy figyelve vagyok, mint régen. De végül rájöttem, abból, hogy mind Kati előtt állt meg, hogy ő akar valamit, de jelenlétünk miatt nem tudja kivitelezni. Nagy szünet, hát jön a felesége a Daciával, és bedobott nylon bidonokat a Kati udvarába. Szóval a rendőr a feleségét küldte, hátha nem lesz feltűnő. Akkor, hol a gond, ha a rendőr is a potyát a feleségével intéztette. Értem, neki szabad, nekünk nem! Hát nekem épp azzal árult el mindent. Meg egy kamion soförrel való beszélgetés, hogy azokba a bidonokba koldult gázolaj került, amiket rendőr uraimék koldultak! Ez az egyik titka, hogy Bíró Kati, meg férje Szénégető, miért feketézhetnek olyan nyíltan!!!

Azon kökösiek figyelmébe, akik mocskolódással próbálnak megalázni! Nagyon gerinctelenek vagytok, mert nincsen gatyátok azokról írni, akik visszaélnek hatalmukkal a faluban. Vagy azért nem írtok, mert azért mocskoltok bennünket, hogy a csalásról, hazugságról, lopásról, feketézésről, ami a faluban van, hogy közönséges tolvaj maffióták kezében van a falu, arról eltereljétek a figyelmet, mint Gyuszika tette a magyar sajtóban való lejáratásommal?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése