2014. július 18., péntek

Kökösi reflexiók - Sántha Gyula, Kökös részeges udemerájos polgármestere, aki a hallgatást várja el tőlem, amikor patkányként dolgozik ellenem

Figyelj ide te szeszkazán Patkány, Sántha Gyula Kökös udemerájosan maffióta polgármestere! Látod, megadom a tiszteletet neked, mint a falu első emberének a szeszben, mert a "Patkányt" nagybetűvel írtam! Na, nem megalázó, az ország első embere is, Basescu, a szeszben a legelső!



Szóval, te azt szeretnéd, hogy elhallgassak! Meg is próbáltál elhallgattatni, tisztességtelenebbnél, tisztességtelenebb módszerekkel. Mint, amilyen te vagy, gerinctelen alkoholista! Én is megpróbáltam hallgatni, de láttam, hogy te nagy sunyin, alattomban, ahogy a patkány befurakodik a házba, csak keresztbe teszel! Érdekes volt, amikor Kádár Gyula lapjában írtam, és azt Kocsis Karcsiék kezdték szerkeszteni, pont az én cikkeimben kerültek be hibák, amik nem voltak. Pont olyanok, hogy megváltozott a mondat értelme, ellenkezőjére. Ez nem hiba volt, hanem szándékos! Ugye, neked a kezed nem volt benne, mert te olyan foglalt vagy, hogy olyan senkivel nem érsz rá foglalkozni, mint én?! Nekem gyanús, hogy igen!


Na, de a veled való történet sorozatnak az izgalmasa most kezdődik. Hát tudod jól, hogy amikor nem volt telefonunk, a beszélgetéseket, egy részét, a megyei tanácstól intéztük, Nagy Levente irodájából, akit te intéztél be! Akkor még ugye haverok voltunk, másként nem engedte volna meg. De, tényleg azok voltunk?! Vagy azoknak a titkosszolgálati elvtársaknak a megbízásából akaszkodtál rám, barátnak álcázva magad, akiknek a gyanúm szerint dolgoztál 89 előtt és után is. Mert aki figyelve volt 89 előtt, az 89 után sem szabadult. Azt hiszem ezért rohant ki az irodából Levente, a közeli telefonközpontba, a tanácsiba, hogy lehallgassa, mit beszéltem Kolumbán Gáborral, az akkori Hargita megyei tanácselnökkel. Az információra neked volt a gyanúm szerint szükséged, meg a megbízóidnak, a régi és új szekusoknak, akinek a gyanúm szerint dolgoztál és dolgozol.

Az információszerzésnek más haszna nincsen a titkosszolgálat számára az én esetemben, csak az, hogy a szándékokat kikémlelje és keresztbe tegyen. A kommunizmusban, aki ellenségnek számított, az állandóan akadályokba ütközött. Mintha egy láthatatlan kéz gördítette volna, úgy véletlenszerűen, mint ahogy a hibák a cikkeimbe bekerültek a Kádár lapjában, Karcsiék szerkesztésében! Egy politikai üldözött 89 után azt mondta, hogy aki 89 előtt üldözve volt, az 89 után is lehetetlenné teszik, ha tudják, véletlenszerű, állandó akadályok révén. Az a sanda gyanúm, hogy az a láthatatlan kéz, a régi és új szekusok keze ellenem, mely láthatatlan akadályokat szeretnek görgetni ellenem, te vagy. Ezért olyan nagy a hatalmad fölöttem, hogy sok mindent meghiúsíthatsz, mert ugyan azt akarják a régi és új szekusok.


Lejáratásom nekik is érdekük volt, a magyar médiában, mert a szekusok régi módszere továbbra is virágzik, a nyilvánosság előtti, teljes morális tönkretétel – na de erre én eleve felkészültem, olyan irányt szabva, egy idő után, az életemnek, hogy jó hírnévre ne legyen szükség. Hogy lehetetlenné legyek téve! Az életben legyen teljesen elgáncsolva minden törekvésem! Az életem eredménytelenné tétele a cél, a tét nem kisebb, nem nagyobb! A könyvkiadásom is a T3 nyomdánál, majdnem elgáncsolódott! Szerinted kinek a keze volt benne?! 


Te keresztbe teszel annak, ami nyugodtan munkának nevezhető, hogy aztán lejárass a sajtóban munkakerülőként. Ezt tették annak idején a szekusok is az „osztályellenséggel”! Kirúgták a munkahelyről! Az után kereshette a munkahelyet nem kapott! Végül bezárták, mert úgy mond, munkakerülő volt. A 89 utáni szekusok módszere, nagyjából, ezt az elvet követi, akiknek te dolgozol ellenem. Mert ugye egyszer azt mondtad, hogy „mi van, ha a SRI-nek kel dolgozni” – egy bizonyos munkahely fejében. Egy ilyet csak az mond, aki nekik dolgozik!


Mivel szekus módszer az alapja, érdemes meg említeni, ahogy az utóbbi lejáratási kampányodban, a magyar sajtóban, lejárattál pereskedőként. Te teszel keresztbe, jogi igazság kereséseimnek – egy maffia államban nem nehéz, egy olyan dörzsölt maffiótának, mint te! Többek között, te gáncsoltál bennünket Kozma Sándorék perében is, hogy igazunk nem volt sehol velük szemben! Ezért tudtak, végül is, csak hamisítással, kilépni a vagyonközösségből. De, ez nem akadályozott meg téged, hogy lejárass a maszol.ro-ban, pereskedőként. Ugye ezzel álltál bosszút Kozmáékért?! Hogy merem keresni igazunkat?! Azért, hogy majdnem 5 évig tartott a per, és minimum kétszáz millió, régi román lejbe került nekik a kilépés, nem számítva a csúszókat, a hátizsákokat, amiket Brassóba vittek?!


A volt jegyzőm Stoica Lajos, a gyanúm szerint, a régi és új szekusoknak dolgozva ásott alám, hogy a felmentésemet a papságból idő előtt megkaptam. Az erkölcsi lejáratásom az állítólagos kirúgással a papságból, nagy a gyanúm, titkosszolgálati mű. Stoica megkezdte, te csak folytatod a titkosszolgálatnak dolgozva, ellenem! Ezért olyan könnyű neked a háborúd ellnem, nem csak a hatalmas ismeretségháló miatt! Szóval Patkány elvtárs, mert pártberkekben dolgoztál, ott csak megbízhatók dolgozhattak, vagyis besúgók, mint Stoica, mert 89 előtt ő is vezető pozícióban volt, ha nem lett volna megbízható, vagyis besúgó, nem tölthette volna be, tudom, kb. miben sántikálsz ellenem!!!


Nagyon jól tudom, hogy a netten, a fb-n barátnak álcázva több embered is rám van ültetve, volt eddig is, másutt is. Hogy kikémleld szándékaimat idejében, hogy elgáncsold. Ugye a feljelentéseket szeretnéd tudni idejében, hogy meghiúsítsd?!


Ezért nem tudok hallgatni, te hitvány gerinctelen Patkány, mert így is, úgy is ellenem dolgozol! Mert ugye a Feleségem nővérei, Török Piros, Zsigmond Mári, meg a gazember Kozma Sándorék, sokat köszönhetnek neked?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése