2014. július 18., péntek

KÖKÖSI REFLEXIÓK - A TEGA RT. SEPSISZENTGYÖRGY NAGY ÁLMOSÁNAK, AKI AZ IRODÁBAN BOLONDOZTA A FELESÉGEM

Érdekes a Tega Rt. sepsiszentgyörgyi köztisztasági vállalat, csak velünk olyan szigorú, másokkal elnézőbb! Ez is a kökösi maffia bosszúja, amiért nem fogom meg a számat, meg merem írni az igazat?!
Vagy a Tega Rt. Nagy Álmosának bosszúja a székely zászló feljelentésért?! Mert egyszer az irodában nagyon mocskolt, hogy "veszélyes jelentgető vagyok, feljelentettem a székely zászlót"!
Ma meg a főnök, vagy valamelyik főnök, nagyon parasztul adta tudtára Feleségemnek, hogy tartozunk. Tudok nagyobb tartozásokról, és még sem fenyegetik, mint minket 46 lejért. Megjegyzem, közbe - közbe törlesztettünk. Ők mondták kicsinként is lehet, ahogy tudjuk.

Hogy megtámadtak a Tega részéről, lehet ez is Sántha Gyula, Kökös udemerájosan maffióta polgármesterének műve, hogy a kökösi bolti csalásról, Kozma Judit csalásáról mertem írni! Kökös maffia vezetése, mindegyre bosszút áll, azért, mert az igazat, lemerem írni!
De, te hitvány tegás Nagy Álmos, mi köze a Feleségem betegségének a tartozásunkhoz, miért bolondoztad, te hitvány gazember a pszichés beteg Feleségem az irodában?! Miért mocskoltál azzal, hogy kirúgtak a papságból, te hitvány gazember?! A papságomnak mi köze, te hitvány a tartozásunkhoz?! Na, meg a székely zászlóhoz, mi köze?! Vagy ilyen szemetek a székely zászlósok, autonómiások?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése