2014. január 31., péntek

Kökösi reflexiók - Sántha Gyula kökösi polgármester, közismerten zülött életet él

Sántha Gyula, kökösi udemerájos, maffóta polgármester, a polgármestersége elején a dicsőség, az öröm, hogy az lett, nagyon csúnyán kivert rajta egy alkalommal, vagyis züllöttsége. Az állomással szemben, akkor még létezett a Fekete kandur. Hát egyszer látom, lődörög ki valaki, kifolyt fehér ing, félrecsúszott nyakkendő. Az emberek megvetéssel nézték, ez Kökös züllött polgármestere.
Züllöttsége a megyében közismert. Barótról jöttünk stoppal, és egy idős család vett fel. A férfi református keblitanácsos volt. Mikor mondtuk, hogy Kökösbe tartunk, ott lakunk, a férfi megkérdezte, Sántha Gyula polgármester, még mindig olyan sokat iszik. Mondtam még többet, mert az alkohol olyan, hogy egyre többet kér.
Egy református lelkésznél voltunk, valami könyvet adtunk el neki, valahol Kovászna fele valamelyik faluban. Mikor mondtuk Kökösben lakunk, akkor előhozódott, a tiszteletes kérdezte, hogy Kökösben még megvan Sántha Gyula katasztrófa polgármester?! Mondtuk sajnos igen, uralkodik, a züllött gazember, basáskodik a buta népen. Erre a tiszteletes azt mondta, hogy bizonyos körökben azt tartják, hogy a megyének két, problémás polgármestere van, az egyik a Kökös polgármestere, Sántha Gyula. Mondtam a tiszteletesnek, hogy akiből állandóan a szesz beszél, az csak problémás lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése