2014. január 31., péntek

Székely nemzeti anarchizmus - Az udemerájnak nyaló magas értelmiségi, és Puskás Bálint politikusi csele

Az udemerájnak nyaló értelmiségi, elért eredményekről beszél, amikor a kritika látszata mögött támogatja az udemerét. Szóval ezért le kéne nyelni az udemeré maffiapárt jellegét? Mint ha ők nem jutalmazták volna meg busásan magukat az elért eredményekért?! Honnan akkor a nagy mágnási, bárói gazdagságuk?!
Az ő szemében nagy bűn az útszéli kurvát becsületesebbnek tartani, mint a maffia udemerét! Ezt állítani az udemeréről bűn, de a választókat, vagyis a népet megtéveszteni nem bűn, mint ahogy Puskás Bálint tette Kökösnél, amikor szenátor volt. Egy rögtönzött, mert sokszor a manipuláció csak ilyen, "Székelyföld" táblával ingyen cirkuszt rendezett Kökösnél, Kovászna megye, az állítólagos székelyföld bejáratnál, Brassó megye határán. Ez csak kampány célú, ingyen cirkusz volt.
Pierre Bourdieu írja, hogy a manipuláció azért erkölcstelen, mert megkerüli az ember természetes védekező reflexeit, ezért személyiségromboló hatása van. Nohát, akkor kérdem én azt, hogy milyen az a kisebbség védelem, kisebbségért való harc, ahol a közösség tagjainak személyisége rombolása árán történik, mely rombolás révén, a közösség alapja, az ember maga gyengül, lényegi mivoltában, ami által a közösség tagjává válik?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése