2014. január 31., péntek

Kökösi reflexiók - Dumitru Marinescu kovásznai prefektus, Sántha Gyula kökösi udemerájos polgármester, ellenem irányuló, közös bosszúja

A Háromszék napilap is emlegeti feljelentésemet a székely zászló ellen, a kovásznai prefektúrán. 
Ez a cikkhadjárat ellenem, bűzlik! Ez nem a zászlóról szó, ha a rejtett hátteret nézzük. Ez Sántha Gyula udemerájos, maffióta, szeszkazán polgármester személyes bosszúja. Nem esik jól, hogy a kökösi maffia tevékenységéről írok, és alkoholizmusáról, ezért kellet a szememre hányni a maszol.ro-ban, hogy régen szerettem az itókát, csak a feljelentéseimről szóló cikkben, ami mögött csak ő áll, akinek elvonókúrán lenne a helye!
Olyan áll a háttérben, aki pártberkekben dolgozott a kommunizmusban. Ott meg az dolgozhatott csak, aki megbízható volt, a megbízhatók csak a szekus besúgók voltak. Ez a magyarázata annak a kijelentésének, amit 89 után mondott nekem, hogy mi van abban, ha SRI-nek dolgozol. Szóval, Gyuszika személyében, meglehet, hogy a hadjárat mögött, ellenem, egy SRI besúgó áll!
És még mi bűzlik! Az, hogy a prefektussal, Dumitru Marinessel együtt agyalták ki. Nem véletlen, hogy a prefektus a sajtónak előhozott, ezt együtt dolgozták ki Gyuszikával. Arra utal a prefektus egyetértése a székely zászló kitűzésével, de neki kell teljesítenie a hivatalbeli kötelességét. Szóval itt egy szándékos ellentétezés van ellenem, hogy a román prefektus egyetért a zászló kitűzésével és személyemben egy magyar jelentette. D
De hol volt érdeke a prefektusnak a személyem elleni bosszú?! Megírtam a blogomon, a környezetvédelem embereinek, feljelentésem nyomán, az ellenem irányuló megfélemlítési akcióját, a feljelentett javára. Azt írtam: a maffia államban így működik a helyi maffia. Ez rosszul esett neki, hogy az állam, aminek képviselője, az maffiaállamnak neveztem, amik sajnos igaz, az egyik oszlopa az udemeráj.
A Háromszék téved, ami az uzoni zászlójelentést illeti, nem a polgármesteri hivatalét jelentettem, hanem a kastélyudvarnál kitűzöttet. annak meg következő a története. Az uzoni katolikus pap, Albert Imre szélhámoskodott velünk, ebben lehet a szakácsnőjének is benne volt a keze, mert Uzonban lehet ő a plébános, valójában. Felhívott, közben nem engedett be. A függöny elhúzogatása, leseskedés, arra utal, hogy szándékos kilövés volt, bentről élvezték hülye viccüket. Vissza fele mentet megláttam a székely zászlót az említett helyen. Na, gondoltam lekattintom, és feljelentem, hogy ne járja potyára.
Nem értem a magyar felírat feljelentése, miért akkora bűn?! Mi van, a kétnyelvűség csak a románoknak kötelező nekünk nem. Tudtam balhé lesz ebből, fel voltam készülve. Honnan tudtam balhé lesz! Gyuszika a prefektúrán dolgozott, a kapcsolatok maradtak, és nem fogja elszalasztani, kihasználni ezt ellenem. De én épp erre építettem az egészet, hogy ki fog derülni és nagy botrány lesz. Ezt akartam, ezt a botrányt, hogy így hívjam fel a figyelmet, hogy nem csak minket diszkriminálnak, hanem keményen mi is. Ez az oldala miért van elhallgatva, a dolognak?! Azért mert mi vagyunk a kisebbség - többség játszma jó magyarjai, a rossz románokkal szemben. De tudni kell, hogy ez egy pszichológiai játszma, a játszmák meg sokszor, a belső tudattalan szféra zavaraira utalnak, az identitás belső zavaraira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése