2013. április 1., hétfő

Vallásos anarchizmus - Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési asztrológust minősítő, aljasan mocskolódó, baráti védelem


Kozma Szilárd, pénzcsaló asztrológus állítja rólam, hogy primitív bosszúálló vagyok. Csak meg kell nézni, hogy ki mocskolódik, primitív, aljas módon, ki hord össze minden aljas rágalmat és könnyen eldönthető, ki a primitív bosszúálló. Gondolom az a primitív ki veréssel fenyeget, mindegyre. Ezt meg ő teszi, nem én.
Gondolom az a bosszúálló, ki képes megtenni, kétszer is, 140 kilométert, jövet menet, hogy fényképezze házunkat, állapota miatt. Ez az utazó nem én vagyok, hanem ő. Aki azt hiszi, hogy egy rossz állapotú házzal valakire, mérhetetlen lejárató csapást lehet mérni a nyilvánosság előtt, az nem bölcs, az szellemileg primitív. Ezt nem én hiszem, hanem Szilárdka, ki önjelölt bölcs. Az a primitív, aki képes volt betolakodni az udvarunkra, a tiltás ellenére, filmezni a házunkat, és a tiltakozásomra, még neki állt fennebb, ütéssel fenyegetett, amit be is váltott, hozzám ütött. Na ez a primitív. Kinek a végső megoldás a verekedés.
Egy ilyen rágalmaz aljas módon, hogy én összeverve vittem hozzuk a feleségem kölcsönpénzért, aki betegesen agresszív. Nagyon sok embert fenyegetett veréssel, kik ellene mertek mondani, hatalmas bölcsességeinek. Az ilyen nem primitív, hanem elmebeteg, aki nagyon nagy bölcsnek tartja magát, közben veréssel fenyeget.
Az védekezik azzal, hogy többszörös adósa vagyok - egyszer tényleg adott, vagy kilenc éve, mostani 3 lejnek megfelelő összeget, amivel tényleg adósa vagyok - aki asztrológiának nevezett pénzcsalásból él, csalja az életben eltévedteket.
De érdemes idemásolnom egyik védőjének a hozzá szólását a következőt linkről: http://sarlatanalkimista.blogter.hu/497150/kozma_szilard_asztrologus_kerese_nagy_attila_puli_ugyben
2. Scandal
@jichakmeir:
Figyelj kopasz!
Itt már valamennyien tisztában vagyunk az űzelmeiddel. Jelesül, hogy mindig többet költenél alkoholra mint amennyit a tárcád elbír s olyankor már 3 gyermekes apát is zaklatsz köcsönökért -amikor ugye még az előző előzőt sem törlesztetted-, alkoholista összevert élettársadat mint pajzsot magad előtt tologálva. Legjobb volna ha békén hagynád Szilárd barátunkat s megadnád neki amaz összegetket is amikkel sáros vagy nála, mert ki tudja egy ilyen többdanos harcművész mit tesz veled ha keze közé kerülsz családja megélhetése védelmében. No eredj kunyhót tapasztani mert belep a hó nyiszlett besúgó. :_)
:_))”
Azt hiszem, ez minősíti Szilárdkát is, már csak azért is, mert ez a hős, nagyszájú mocskolódónak csak álnéven van bátorsága rágalmazni, mocskolódni, ami megint minősíti Szilárdkát is. Megint veréssel való fenyegetés. A Feleségem alkoholistázása, holott 24 év nem fogyaszt alkoholt a betegsége miatt. Ez célzatos, naiv módon abban reménykednek, feltételezem, hogy alkoholizmus miatt elvetetik a betegnyugdíját. Engem is rágalmaz alkohollal, holott 9 éve nem ittam egy kortyot sem. A kölcsönpénzekkel való szokásos rágalmazás. Vagyis semmi új.
Az én hivatalos CNSAS bizonyítékom, hogy nem lehettem rá állított besúgó 89 előtt, ilyen aljas mocskolódást vált ki. A tehetetlenség, mely képtelen bizonyítani és hazugságon fogják, az mocskolódik ilyen aljason. Hangos rágalommal, mocskolódással pótolja, akarja elterelni a figyelmet, hogy nem tudja bizonyítani, amivel rágalmaz. Holott az ilyen barátok mocska helyett, azt a CNSAS értesítést kellene felmutatnia Szilárdkának, amiben figyelmeztetik a CNSAS-tól, hogy én besúgó voltam, ki rá volt állítva a kommunizmusban. De ugye ez nem létezik, mert ha volna rég kiteregette volna. Aki képes volt eljönni Kökösbe fényképezni házunkat, az hogyne tette volna fel a nettre, mi kéznél lett volna, ha lett volna. Meg mindkettőnk nem lehet. Nekem pedig van.
Végül is Szilárdka nem a családja megélhetését védi tőlem, hanem attól fél, hogy mint közönséges csalót leleplezem.
És egy nagy kérdés: a kelet, nyugat mesterit is felülmúló bölcs, aminek hybrisze nyomán tartja magát Szilárdka, miért aljas rágalmakkal, utolsó szemét módjára való mocskolódással akar legyőzni, és miért nem bölcsességgel?! Ha igazán bölcs lett volna hallgatott volna, az első róla szóló írásom után. Most játsza, hogy igénybe sem vesz. Érdekes, ezt a hatalmas bölcs egy olyantól tanulta, akit messze alacsonyabb rendűnek tart magánál, tőlem. mert én nem szóltam hozzá, majdnem sehol mocskaihoz. De már hiába hallgat, ha már a mocskolódás és a rágalmak özönét zúdította rám. Késő!!! Ha igazán bölcs volna, akkor tudná, hogy a gondolkodó ember szemében az ő mocska, olyan kövek, mik rá hullanak vissza.
A jobbikos Morvai Krisztinának ilyen magas erkölcsű tisztelői vannak a Székelyföldön, mint Szilárdka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése