2012. december 10., hétfő

Jegyzet – Ádám Gábor, lebolondozott Markó Attilért, egy elítéltért


Ádám Gábor, egyszerűen lebolondozott, azt állítván, nem tudom, mit beszélek, azért mert Markó  Attilát, börtöntölteléknek neveztem, kiből képviselőt csinált az udemeré, hogy megmentse a börtöntől. Tehát én vagyok a bolond, aki látja, hogy miért kellett belőle képviselőt csinálni! Ugye azért, hogy az immunitásnak köszönhetően megússza a börtönt. Ha olyan ártatlan, akkor miért kellett immunitásba menekülnie? Azért, mert egy gyáva féreg! De Lokodi Emőke Editnek az a gyáva, ki megírja az igazat, és nem az, aki elmenekül, gyáván, a felelősségre vonás elől.
Az udemeré képes volt ezreket összegyűjteni, tüntetni, Markó Attiláért, szeptember 1-re, Sepsiszentgyörgyre, jelöltként indítani, megszavaztatni, hogy egy spekulánsát megmentse a börtöntől. De Ádám Gábor szerint, én vagyok az erkölcstelen, mert nem voltam szavazni, és mégis véleményt merek nyilvánítani a Markó Attila ügyében; szerinte ez nem morális, és nem azok erkölcstelenek, akik ezt megtették Markó Attiláért, megszívatván, kétszeresen a népet, már akit meglehetett.
Itt lényegében nem morálról van szó, hanem hatalomról. Fogja be a száját, aki nem támogatta szavazatával azokat, akik a kampány alázatát feledve, már a hatalom pozíciójából intik gőgösen hallgatásra az elégedetlenkedőket, vagyis a győzteseket. Aki vesztes lett, mert az el nem menők szavazni, vesztesekként vannak kezelve a hatalomra jutott udemeré részéről, fogják be a szájukat és hallgassanak, mert nincsen joguk megszólalni, mert ha meg merik tenni erkölcsteleneknekn lesznek titulálva, a seggnyalók részéről. Ma azok erkölcsösek, akik az udemeré fatolvaj bandát támogatják, mert a fatolvajok ma az erkölcsök bajnokai.
Szerintem azok voltak a bolondok, kik felültek az udemerés és egyéb hozzá hasonló haszontalanságok propagandájának, és elmentek szeptember 1-én tüntetni Markó Attila elítéltért, meg rá adták szavazatukat, és nem én, aki ezt leírta. Ilyen erkölcstelen az udemeré, elítéltjét a bolond, nem „beszámítható” emberek szavazataival menti meg.
Ádám Gábor, az udemeré nevű, fatolvaj maffia banda, seggnyalója, bolondnak nevezett, és azt állította nem tudom, mit beszélek. Ő a bolondozást, az állítását, hogy nem tudom, mit beszélek, utólag kritikának nevezte, mondván, „nem bírom a kritikát”. Ez az udemerét támogató propagandisták szellemi színvonala.
Miután egy fatolvaj banda seggnyalójának neveztem, utána állította, hogy ideges vagyok, mert nem bírom a kritikát. Elnézést, de ahhoz nem kell idegesnek lennem, hogy egy ilyen gerinctelen alakot, mint Adám Gábor, mert az udemerét már csak az érdek, a gerinctelenség, a megszokás, és a butaság támogatja, hogy az udemeré nevű, fatolvaj maffiabanda seggnyalójának nevezzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése