2011. szeptember 5., hétfő

Reflexiók - Válaszom Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési csíkszeredai asztrológus aljas rágalmára, hogy én rá állítot "ügynök, besúgó" vagyok


Mi van Szilárdka, csak közönséges besúgózási rágalommal vagy képes védekezni azzal szemben mit írtam rólad?!

A besúgózásod hangsúlyából kiérződik lényed lényege, az agresszivitás.

Szeretném, ha felsorolnád a bizonyítékaidat is, ne csak dobálózz, rágalmazz azzal, hogy én ügynök, besúgó vagyok, ki rád van állítva. Vagy egy ilyen ügyes csellel akarod lejáratni, amit írok rólad, az igazat, hogy ne legyen hihető?! Ügyes cseled van, áldozatnak állítod be magad. De ezzel csak aljasságodat bizonyítod! A szellem kutatója, hogy lehet ilyen aljas?

Egy s mást hallottam rólad, közös irodalmár ismerősöktől, mert a kolozsvári teológiai évek alatt irodalmár barátnőm és rajta keresztül haverjaim voltak. Te erre levontad a következtetést, hogy azért tudok rólad, egy s mást, mert rád állított ügynöke vagyok a titkosszolgálatnak. Rendszeresen megvettem annak idején a Heti hirdetőt, miben hirdettél. Nagyon érdekesnek találtam azt hogyan változtak hirdetéseid. Hogyan tapogatóztál különböző hirdetésekkel, hogy mivel tudnál eredményesebben hülyíteni embereket, jövedelem fejében. Ebből megint levontad a következtetést, hogy én azért figyeltem hirdetéseidet, mert ügynök vagyok.

Legjobban a rontás levételt élveztem, amit hirdettél, hogy azzal foglalkozol – vagyis, ahogy még mondják csinálmánybontás. Tudod ezzel akkor egy sorba helyzeted magad a cigány kártyavetőkkel és a pópákkal. Te, mint Hamvas követő, ki a szememre vetetted, hogy nem olvastam a Karnevált, de valószínű, hogy előtted olvastam, elgondolkodtál, hogy az ilyen sarlatánságodhoz Hamvas mit szólt volna?! Egy írásomban szóvá tettem, hogy gusztustalanul nyalod Morvai Krisztina seggét és ez, hogy passzol a Hamvas szellemével, hogy passzol a Jobbik pártiság, azzal a Hamvassal, aki a politikát szellemileg valami nagyon degradáltnak látta, valami nagyon zsákutcás törekvésnek. Ez a kritikám megint nem volt más neked, mint bizonyíték, hogy a kisebbségi ügy ellenségének láss, tehát besúgással, lejáratással vádolj. Na meg utána néztél a netten, hogy miket írok. Láttad, hogy kritizálom a székely autonómiát. rögtön meg volt a vád részedről, hogy a “SRI misztikus ügynöke vagyok”. Tehát aki gondolkodik az autonómiáról az besúgó, ügynök?! Tudom, aki gondolkodik az gyanús, de épp egy gondolkodó embernek, mint Te?! Vagy ez a vád épp azt bizonyítja, hogy a magas metafizikád ellenére, a sok tan ellenére, mivel tele van a fejed, nem gondolkodsz!

Most is azt mondom, köszönöm nem kérek az autonómiából, mert helyi maffioták uralma még rosszabb lenne. A székely, ha hatalomra jut, hitványabb a románnál is, aki visszaél hatalmával.

Szilárdka, ha gondolkodó ember lennél, akkor, belátnád, hogy nincsen mit lejáratni, nincsen autonómia törekvés, csak néphülyítő, jelszópuffogtatás, és azok hiszik, mint te, kik nem gondolkodnak, csak majmolják a tanokat.

Látom Szilárd, hogy te megbotránkozol a “Puli” becenéven. Az igazi szellemi ember nem botránkozik meg a szokatlanon, de te ezt tetted. Merev konformizmusról árulkodsz, ami nem az igazi szellemi ember jellemzője. Egy helyt csúfolkodtál csak a becenevemmel, hogy pulica, vagyis faszika románul. Nem gondolod, hogy ez az infantilis gyermek szintje, nem egy szellem kutatójáé, minek tartod magad, vagy szeretet neveztetni. Megint kérdem, Hamvas csinált ilyet valakivel?!

Kérdem én azt, hogy csúfolkodni valakinek a kopaszságával, mint te tetted az én kopaszságommal, nem valami infantilis?! Ugye nem Hamvasi szint?! Ezen olcsó mocskolódásaid mögött nem Hamvas szelleme van, hanem egy infantilisan agresszív emberé, kinek infantilis énje, ha támadva van, dühödt agresszivitással válaszol, így védve gyermeki illuzórikus énjét. Te olcsó mocskolódásaiddal az illuzórikus énedet véded, mit veszélyeztetve érzel mások kritikájától. Én tényleg figyeltelek hébe-hóba, de tudod miért, mert élvezet volt nézni, ahogy fokozatosan süllyedsz szellemileg a bulvárba. Magas metafizikus tudományos arra jó neked, hogy illuzórikus énedet áltasd. Éned körül forogsz azon tudománnyal, mely az ént hivatott felszámolni. Én azt láttam, látom, hogy az énedről szól minden, azért reagálsz ilyen alpárian.

Még van egy nagyon különös dolog, amit László Zitával kapcsolatban nem említesz, hogy eljegyezted, de ő az eljegyzéseteken hagyott faképnél. Ezt is én találtam ki?!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése