2011. szeptember 5., hétfő

Reflexiók - Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési csíkszeredai asztrológus éhségsztrájkja a potyáért

Mi van Szilárdka, addig mocskoltál engem - horoszkópomra hivatkozva - hogy képtelen vagyok a családomat eltartani, hogy úgy néz ki te sem vagy képes eltartani, kegyelem kenyérre, segélyre és a potyára szorultál rá. Ha te olyan dolgos vagy, akkor miért kell neked segély, olyan pénz miért nem dolgozol meg - és ezért éhségsztrájkolni.

Te azt agyaltad ki, nem tudván, hogy a Feleségem betegnyugdíjából élünk - kérjed te is, mert biztos megkapod - hogy máshonnan nem lehet jövedelmünk csak besúgásból. Erre gondoltál egy nagyot, hogy leleplezel és leleplezett ügynökre már nincsen szükség és jövedelem nélkül maradunk - a te nagy leleplezésednek köszönhetően. De végül valahogy fordítva sült el te maradtál jövedelem nélkül! Ehhez mit szól a te nagy tudományod?!



De visszatérek arra, hogy azzal vádoltál, egyik felől, hogy nem tudom eltartani családom, másik felől, hogy SRI ügynök vagyok besúgásból élek, hát akkor mégis eltartom másik felől családom, szerinted - végül is nem kerültél ellentmondásba asztrológusi tudományoddal, vagy a lényeg az alaptalan rágalom volt, azért mert meg mertem írni a netten, hogy közveszélyes tanácsadó vagy, felelőtlenül, a bulvár tudományoddal, beleavatkozol beteg emberek egészségproblémáiba.

Nekünk azt javasoltad, hogy csináljunk gyerekeket, mert azért nem haladunk, mert nincsen gyerekünk, életellenes a magatartásunk, de ha gyereket csinálunk akkor az megold minden problémát az anyagiakat is. Na te csináltál eleget és érdekes még sem mennek a dolgaid - azért csináltad őket, hogy éheztesd, nagy felelőtlenség?!

Mi van, a bulvár hülyeségeiddel nem tudsz pénzre szert tenni, mert a tudományodnak nem dől be senki már, sőt a nagy okosságoddal azt érted el, hogy már dillónak néz mindenki?! Te ítéltél el engem, hogy nem dolgozom, aki az emberek hülyítéséből élt, nem komoly családfenntartást jelentő munkából.

Nekünk kiszámoltad, - saját tapasztalatból? - hogy potyából csak 5 évet lehet kihúzni, akkor magadnak miért nem számoltad ki, hogy az emberek hülyítéséből hány évet lehet kihúzni, mert abból sem lehet megélni. Mi van megint kölcsönből élsz, mert régen sem volt ez idegen tőled, ezt onnan tudjuk, hogy amikor egy alkalommal kerestünk egy szomszédod azt kérdezte, hogy a pénzünkért keresünk - úgy látszik, hogy akkor téged emberek kerestek pénzükért?!

Melyik Ladával akartál hozzánk jönni, hogy megverjél, ahogy ígérted, mert megírtam rólad az igazat. Valakit veréssel fenyegetni az törvényes?! Miért tiltakozol mások törvénytelensége ellen, ha te sem tartod tiszteletbe a törvényt?! Én nem adtalak rendőrségre a fenyegetés miatt, gondoltam bolond emberrel nem cirkuszolok. Amikor azt írtam, hogy rendőrséget hívok, ha ide jössz verekedni azt írtad vissza, hogy egy anarchistát nem vesz figyelembe a rendőrség. Úgy látom ez ellened fordult, téged nem vesz figyelembe a rendőrség, egy tudományába belezavarodott asztrológust.

De azért megkérdem, hogy hogy lehet Hamvas követőnek lenni, a Jobbikkal szimpatizálni és veréssel fenyegetni valakit, mert Hamvas ezeket nem tette volna!!!

Szilárdka, engem olyan alapokról támadtál engem, horoszkóp alapon, hogy akinek rosszul mennek dolgai annak nagyon problémás a horoszkópja, és ez persze, nálad azt jelenti, hogy mint ember is problémás, tehát selejt, ezt szoktad rábizonyítani azokra kik mernek kritizálni téged. De ha az életedet nézzük, akkor az nem ritka rendezetlenséget árul el, akkor te milyen ember is vagy?!

Családasztrológiával foglalkozol, de egy normális házasságot nem mondhatsz magadénak, de azt igen, hogy a családtudományod oda juttatott, hogy felelőtlenségeddel ártatlan gyerekeket éheztetsz - azt hiszem, hogy a gyerekeid helyzetét érdemes volna kivizsgálja a gyermekvédő hivatal, mert amikor a tudományod még hozhatott is a konyhára, a gyanú szerint, holmi növényeken koplaltattad szegénykéket.

A gyerekeidet, kik nálad vannak, a gyanú szerint arra biztattad, hogy üssék az anyjukat - Szilárdka, ez is törvényes, ha nem akkor miért tombolsz a törvényességért?! De kérdem én azt, hogy ezzel az életformával nevezheted magad Hamvas követőnek, vagy spirituális mesternek, mint ahogy szereted magad elkönyveltetni.

Egy spirituális mester, egy pszichés betegről beszél úgy, mint te a feleségemről, hogy lebolondoztad?!
egy spirituális mester, Hamvas követő csúfolkodik valakivel kopaszsága miatt, mint ahogy te tetted velem - vagy csak egy infantilis teszi ki megrekedt a gyerekkorban - vagy te vagy az, aki elmondhatja magáról, hogy vak vezet világtalanokat?!
Nekem azt írtad, hogy azt érdemelném, hogy börtönbe jussak és ott elterjesszék rólam, persze alaptalanul, hogy gyereket erőszakoltam meg - akinek egy ilyesmi egyáltalán megfordul az agyában, az egy velejéig romlott, alattomos!!! Szilárd ne csodálkozz, hogy nincsen rendelésed, mert egy velejéig romlott embertől végül eltávolodik mindenki! Szilárd ez a dolog mit kívántál nekem ez elárulja, hogy egy agresszív ember fagy, a negatív energiák tombolnak benned, és ezt végül megérzik az emberek benned. Hogy van támogatód, a bulvárnak mindig is voltak?!

Még érdemes megemlíteni róla két sokatmondó esetet. Egy szülő mesélte,a ki felvett a stopra, hogy Szilárdka addig okoskodott az iskolában, hova gyerekei jártak, hogy kirakatta őket okosságával az iskolából. A másik, hogy aztán olyat is hallottam, hogy egy nő hozzáfordult bizonyos problémákkal, Szilárdnál a szokásos gyógymód jött elő, gyereket kell csinálni, az megold mindent. A nő mondta, hogy a férje nem akarja a gyereket. Erre azt mondta váljon el. Nagy felelőtlenség ilyen gyerekcsinálási rögeszmék, mert Szilárdkánál az, emberek életébe bele szólni.

És végül az sem mellékes az a közönségesség, ahogy mocskolja volt feleségét, ez sokat elmond Szilárdka jelelméről.

Sántha Gyula udemerés kökösi polgármester épp egy ilyen holdkóros asztrológustól vett át dolgokat, hogy engem támadjon, mert meg mertem írni dolgokat - úgy látszik hasonlítanak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése