2011. szeptember 1., csütörtök

Kökösi reflexiók - A kökösi száraz szökőkút ami helyett szökik Sántha Gyula udemerés polgármester

Sántha Gyula kökösi udemerés polgármester, ha azt nézzük, hogy 96 óta polgármester nem sokat mutatott fel. Néhány kilométer aszfalt, szökőkút, na mindezek előtt luxusba rakta a polgármesteri hivatalt, az volt az első - erre visszatérek külön írásba.

Na de úgy látom, hogy a szökőkút nem szökik. A pénz, egy része hitelből, ha igaz még nincs is kifizetve, benne van - potyára.

De a lényeg az, hogy helyette szökik Sántha Gyula polgármester azzal a személlyel szemben, ki meg meri írni az igazat. Közönségesen mocskolódik, mert érve nincsen, sem emberi tartása. Ha nem tudja valakinek befogni a száját ezzel, akkor fenyegetőzik, megfélemlít, sunyin, hogy majd más "fórumon" is lehetőséget ad a mondanivaló elmondására.

De mindig is csodálkoztam, hogy oda minek kellett szökőkút a blokk elé, a polgármesteri hivatallal szemben, amikor a szökőkutat nincsen egy szép környezet mi körbe vegye.

Egyik nap stoppal utaztunk és egy adminisztrációban jártas atyafi vett fel, kivel elbeszélgettünk, hogy hogyan is fektetnek be a polgármesterek. Előhoztam a híres kökösi szökőkutat. Mire ő adott egy tippet mi lehetett annak az értelme.

Ez az illető ismerte az adminisztrációs csínytevéseket mi pénzt fial - egyeseknek. Szerinte fenn áll a gyanúja, sok hasonló eset alapján, hogy létezett egy terv mit a tervezők többször eladtak. Nem csináltak külön tervet a kökösi megrendelőnek külön. Na de az ilyen esetekben az szokott lenni, hogy nem csak egyik fél nyer, hanem mindkettő. Tehát a szökőkúthoz valakiknek anyagi érdekük fűződött - nem csak úgy a falú szépítésére született.

Nem azt mondom, hogy Kökösben ez történt, de érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon mégis nem erről van szó.

Az, hogy valakiket már nem érdekel a szökőkút lehet arra ad gyanút, hogy fűződhettek hozza rövidtávú anyagi érdekek egyesek részéről.De ez ugye jól bevált udemerés praktika?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése