2014. február 11., kedd

Jegyzet - Lokodi Edith Emőke, a szovátai tanács udemerájos maffiája, egy ottani telekkönyvezés kálváriája

Lokodi Edit Emőkéhez fordultam, amikor megyei tanácselnök volt, hogy a szovátai, már mindjárt 10 éve elhúzódó telekkönyvezésünk ügyébe segítsen be. Gálfalvi Endre topográfus hazudozása nyomán húzódott el, de ami mögött a helyi udemerájos maffiát sejtem, mely így állt bosszút azért, hogy a birtoklevelet a belűgyminisztériumba panaszt téve vájtam ki belőlük.
Jóndulatunak, készségesnek mutatkozott, pöccintett is rajta, amiért a szovátai tanács udemerájos maffiótái, meg voltak sértődve. Lehet épp ezért, egy idő után, válaszra sem méltatott. Mivel ő is az udemerájos maffia oszlopos tagja, csak az ilyenek használják kampányra a vallásórát is, Frundával együtt, a szovátai maffia valószínű felvilágosította, hogy magasabb érdek, hogy még most se legyen meg a telekkönyvezés!
Akkor azt mondtam, ha az udemerájos maffia keresztbe tesz, Szovátán és Kökösben egyaránt, akkor én is keresztbe teszek. És az eszközökben nem fogok válogatni a törvényesség határain belül. Tehát törvényesen fogok feljelenteni székely zászlókat, magyar feliratokat, már tettem is egy néhányat a kovásznai prefektúrán. Úgy is ezek, tartalom nélküli üres formák, a velük való egyoldalú azonosulás a székely identitás, belső lelki inflációinak a jelei, és nem az identitás védői, mint szellemi tartalommal teli formák. Aztán írhatja rólam bármelyik újság, hogy mi a kökösi parasztnak a véleménye rólam. Az olyan szomszédokét, mint Kőrös Mihály, akinek a felesége mikor kocsmáros volt csalt a decikkel. Vagy az id. Bács Mihály, akinek a fia a gyanú szerint, ifj. Bács Mihály, lopott anyagból feketézik, mint asztalos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése