2013. május 31., péntek

Írások kapásból - Az kökösi id. Bács István, Kozma Szilárd megélhetési asztrológus hamis tanújának, velem szembeni aljasságai

A kökösi Bács István, szomszédom, tudtam, hogy egy aljas gazember, de ennyire, nem gondoltam. Annak idején, amikor az ingyen gyógyszerekért éhségsztrájkoltam, a szentgyörgyi helyi tévétől kijöttek interjút készíteni velem. Amikor beszélgettem a kapunk előtt a riporter hölggyel, a vadállat Bács István, és az épp olyan vadállat felesége, Anna, a nélkül, hogy valaha is okot adtam volna rá, kijöttek az utcára, elkezdtek bőgni, mocskolni engem. Egy nagyon befolyásos, udemerés bandita, SRI besúgó ellenfelem, mert meg mertem írni az igazat, így akart lejáratni engem, mert a tévések is be voltak avatva. Nem csak ők bőgtek, meg volt alaposan szervezve, egy néhányan még kigyűltek az utcára, és szidtak engem. Kőrös Miskabá felsége Írmané, ki kocsmárosként majdnem börtönbe került, a falu elmondása szerint, mert csalt a decikkel. Virág Feri anyja, Virág Margit, voltak még az engem mocskoló nagy vitézek. A szarházi parasztok egy befolyásos udemerés bandita, SRI besúgó felbérlésére, nagyon bátrak voltak a mocskolásomban. Itt látszik a paraszt alapvető gyávasága, hogy csak akkor bátor, ha valaki van a háta mögött. Ürmösi Erzsiné szomszédom is be volt avatva, annak ellenére, hogy nem jött ki bőgni. Akkor nem volt telefonunk, és ő hívott be magához a telefonhoz, hogy keresnek a tévétől. Érdeklődtek, hogy itthon leszek-e, mert interjút szeretnének készíteni az éhségsztrájkom kapcsán.
Én éreztem, hogy valami készül. Így, amikor megérkeztek, mondtam, menjünk le a Kökös bejáratánál lévő parkolóba, interjút készíteni. Erre nagyon idegesek lettek, szemmel láthatóan nem tetszett nekik a dolog, mert a fő cél veszni látszott. Hogy az egész megszervezett volt, abból is kiviláglott, hogy mégis visszajöttek az utcánkba, hogy ne menjenek el dolguk végezetlenül.
A gazember Bácsék voltak a fő hangosak. A következők hangzottak el: nem akar dolgozni, kivágta a fákat, kirúgták a katolikus teológiáról, eladta földjeit. De ezekhez nem tudom a parasztnak mi köze. Ami a munkát illeti, engem ezzel már rég nem lehet megszégyeníteni, hogy nem dolgozom, én büszke vagyok arra, hogy nem dolgozom. Ha a parasztnak csak annyi az élet értelme, hogy nyúljon a nyaka, hogy ne dögöljön étlen, lehet, hogy másnak több ennél. A hitvány paraszt ne várja el, hogy az életem értelme csak annyi legyen, mint neki. Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok senki szolgája. Csuang-cse kínai filozófus, amikor miniszteri állást ajánlottak neki és egy zsák aranyat, azt mondta, hogy csak akkor is szolga lenne.
A gazember Bács beszél kirúgásról, akinek a lányát a gyanú szerint kirúgták a prázsmári posztógyárból, mert lopott. De nem tudom, annak idején, amikor Bács úr kapusként dolgozott Kökösben az Alex koporsógyárban, és éjszaka jött a vállán egy köteg léccel, azt kapta vagy lopta?!  Bács úr egyik lánya, a gyanú szerint, megtalálta, szomszédjuk, Ürmösi Erzsiné vejének, az utcában elejtett mobiltelefonját, amit csak a gyanú szerint nem adott vissza. Vagy a földeladást illetően, elfeledkezik arról, hogy az anyósa földjének eladásából födött házat. Ő sem művelte meg, inkább eladta, akkor minek szól meg mást?! Ha olyan dolgos, akkor minek adta el, már nagyon rég, a tehenet?! Tehát ilyen a hitvány paraszt, elfeledkezik magáról, amikor elítél mást.
Ilyen előzmények után, nem kellett volna meglepődnöm, a gazember Bács István hamistanúságán. Kozma Szilárd, megélhetési asztrológus, saját udvarunkon vert szájba, Bács azt tanúskodta, én adtam fel tanúnak, mert jelen volt, nem azért, mert bíztam a tanúságában a fentiek után, hogy én lökdöstem meg Szilárdkát a kapunkban, és Szilárdka be sem tette a lábát. Szilárdka megtalálta a hozzá hasonló aljasokat Kökösben.
Ügyészségi feljelentést tettem ellene, hamistanúság címén. A választ ma kaptam meg. Természetesen nincsen igazam, kitörték a nyakát a feljelentésemnek. A gyáva paraszt nem hiába szökdösik, mert tudja, aki felültette annak idején, az megvédi velem szemben. Szilárdka kimondta a nagy igazságot, amikor a veréssel való fenyegetésére válaszul, lakásunkban ígért verést, azt írtam neki, hogy rendőrséget hívok. Azt válaszolta, hogy „téged nem véd meg a rendőrség, mert újat húztál velük”. Ez a kijelentése magyarázza, hogy miért volt bátorsága, régebbi tiltásom ellenére betolakodni udvarunkra, és még szájba is verni, amikor kiutasítottam. Természetesen, még ő rágalmaz az ellenkezőjével, megüt, és még ellenem is fordítja. Egy ilyen hitvány gazember, mint Szilárdka, tartja magáról azt, hogy elérte a magas szintű bölcsességet, a teremtésről többet tud, mint kelet – nyugat mesterei eddig tudtak. A hübrisz beszél belőle.

Ellenségeink ellenünk való nagy bátorsága, arra utal, hogy mi gyakorlatilag védtelenek vagyunk, vagyis nem vagyunk biztonságban. Természetesen lehet jönni a hamissággal, hogy nekünk mennyi el van nézve, tehát ugye nem vagyunk védtelenek. Szerintem annak van elnézve sok, ki szeszt, cigarettát árul, feketén. A védettség ott kezdődik, amikor az ember háta mögött vannak, többek között, mint besúgónak, nekünk nincsen senki. A vadállat Bácsnak van, udemerés banditák, SRI besúgó, azért jár olyan nagy lábon velünk szemben, volt bátorsága nekem rohanni, és üvölteni, ugyanakkor mikor Szilárdka szájba vert, hogy „megfojtalak, megfojtalak.” Vagyis én nem potyára nevezem vadállatnak és gazembernek, mert tökéletesen ráillik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése