2012. március 29., csütörtök

Reflexiók – Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési csíkszeredai asztrológus, aki az ellenfelei szomorú jövőjét ismeri, de az ővét nem ismerte


Kozma Szilárd csíkszeredai asztrológusról, ha megírja valaki, saját tapasztalatok alapján, hogy tanácsait betartani nagyon veszélyes, mert krónikus betegnek azt a tanácsot adja, hogy ne szedje a gyógyszereit, akkor annak azzal vág vissza, hogy kiállítja a horoszkópját, amiből kiderül, hogy senki. Ezzel nem éri be, kiteszi mindennek, hazugságok özönével próbálja lejáratni az illetőt.

Szilárdka, bölcs tanácsát, azzal támasztja alá, hogy a betegség karmikus bűn eredménye, mi előző életben követett el a beteg, és ezért gyógyszerrel nem gyógyítható. Vagy válást javasol, teljesen könnyelműen, azt mondván a férjnek, hogy ameddig a feleségével él nem halad semmire, közben kiderül, hogy épp úgy halad.

A horoszkóp alapján kiteszi, egy sors tévesztettnek, mindenre képtelennek, lelki nyomoréknak, tehetségtelennek. De nem ez az érdekes, hanem az, hogy az illetőt az ő maga tökéletességével hasonlítja össze. Tehát a cél az, hogy más senkivé tételével magát emelje a magasba. És ezt teszi egy olyan ember, ki Hamvas követőjének tartja magát, az egyetemes törvények tisztelőjének és az a szerint élőnek.

Kiteszi a besúgójának a kommunizmusban, meg utána is, tolvajnak, stb. Rájátszik arra, hogy erkölcsileg legkönnyebb valakit tönkretenni úgy, hogy besúgózzuk, és ezzel megbélyegezzük. De ha megvizsgáljuk, ez 89 előtti reflex, ami 89 után is működik, de nem olyan eredményesen. Szilárdka, azt állítja magáról, hogy három kilós dossziéja van és meg volt figyelve! Akkor miért fogja a kommunizmusban gyökerező reflexeknek?! Egy szellemi ember, hogy lehet fogja a 89 előtti reflexeknek?!

Érdemes ott is elidőzni, a besúgózásnál. Hát kész röhej, az amatőrség, ahogy csinálja. Először előáll valami mesékkel, mik ránézésre hihetőknek tűnnek, de konkrét bizonyíték sehol. Utána dühében, hogy az Ellenfele megpöccinti a netten az éhségsztrájkja alkalmával, a lapok, hozzászólási rovatában, kiagyal neki egy fedőnevet. Az Ellenfél kökösi lakhelyére alapozva, hogy minél hihetőbbnek tűnjön, minden bizonyítékot nagyvonalúan mellőzve, kiagyalja a “KOKOSI” fedőnevet. És itt tényleg röhejessé válik Szilárdka, mert az Ellenfél, kit besúgóz, nem is élt a kommunizmusban Kovászna megyében, tehát nyilvánvaló hazugság a “KOKOSI” fedőnév. Kicsi a valószínűsége, hogy valaki épp olyan fedőnevet kapott volna a kommunizmusban, mint besúgó, amely település azon a megyén kívül van, ahol élt a kommunizmusban, de 89 után éppen oda veti sors. Ritka az ilyen véletlen egybeesés. Inkább Szilárdka kreálta a fedőnevet, mocskos rágalmához, az Ellenfél kökösi lakhelyével trükközve. Hogy egy olyan nagy okos asztrológus és a metafizikák szakavatott ismerője, hogy tudott ilyen könnyen átlátható hazugsághoz folyamodni?! Egyszerűen: tudománya nem más, mint bulvár, nem igazi szellemiség!!!

De Szilárdka akkor kerül bajba, amikor az állítólagos „besúgója”, mert így emlegeti nyakra főre a netten, kéri a bizonyítékokat, a szekus dossziéból, ahol a “KOKOSI” fedőnév állítólag található. A Krónika honlapján, egy hozzászólásban, azt hazudja, hogy viszi a „besúgója”, kökösi lakására, hogy ott “beszéljék meg”. Meg is érkezik Kökösbe, annak ellenére, hogy „besúgója” figyelmeztette, hogy nehogy oda dugja az orrát. Ott már nincsen szó semmi másolatokról, hanem azt hazudja, hogy a „besúgója” hívására jött. Természetesen kiderült, hogy miért ment a “besúgójához”, hozzá hasonló barátjával. Kompromittáló adatokat akart gyűjteni az emberektől róla. A lakását fényképezte, hogy annak rossz állapotával járassa le. Ezt mind az egyetemes törvények alapján tette. Közben a “besúgója” megint szóvá tette, a blogján, ahol rágalmazza, hogy kéri a bizonyítékot a “KOKOSI” fedőnévre vonatkozóan, a nyilvánosságnak megmutatva, ahogy a rágalmak is.

Erre fel az álnéven mocskolódó haver, kinek csak így van bátorsága mocskolódni, a “revizor” kivel felkereste, azt írta a hozzászólásában, hogy nincsen semmi bizonyítékra szükség, mert a besúgás ténye közismert minden “teológus” előtt – a “besúgó” teológián volt, lelkész volt. Tehát nyilvánvaló, hogy a besúgás rágalmát, bizonyítékok nélkül próbálják elhitetni az olvasókkal. Ezt célozza, hogy Szilárdka, minden hozzászólást, minden írást az állítólagos “besúgójáról” azzal kezd, hogy a “volt besúgóm” ezzel akarván azt a benyomást kelteni az olvasóban, hogy az állítása mögött, konkrét tények, leleplezés van, hogy ne kelljen bizonyítani, bizonyítékok nélkül tudjon rágalmazni.

Végül kitaláltak egy másik hazugságot: hogy ha megkapja a másolatot a dossziéból Szilárdka, akkor a “revizor”, kivel hívatlanul odaállítottak a “besúgójához”, az majd feldolgozza. Tehát csak feldolgozásról van szó, de megint nem bizonyítékokról a dossziéból, vagyis újabb hazugságról.

Na de érdemes elelmélkedni az ellenfeleiről készített horoszkópokon is. Szilárdka azt állítja, hogy ő nem jósló asztrológiával foglalkozik, hanem kauzálissal. Ezzel azt a benyomást akarja kelteni, hogy az övé a komoly, akik meg a jövőt nézik ki belőle, komolytalanok – ki nem mondottan ezt állítja. De érdekes, amikor az ellenségeiről van szó, akkor már előre tudja szomorú jövőjüket. És itt a bökkenő!!! Hogy ha ismeri ellenségei jövőjét, hogy nem tudta, hogy házassága taccsra megy. És akkor nem csinált volna négy gyereket felelőtlenül, akik aztán anya nélkül nőnek fel. Ha annyira ismeri ellenfeleit, hogy nem tudta kit vesz el?! Itt látszik, hogy Szilárdka asztrológiai tudománya mit ér, csak az emberek, a gyengébbek, ámítására jó, csak. Aki ilyen kényszeresen csinálja a gyerekeket és mindenkire rá akarja kényszeríteni az ő gyerekcsinálási mániáját, mert itt egy mániákus gyerekcsinálóról van szó, az valami komplexusban szenved. Aki állandóan bizonygatja férfiasságát, virilitását, mint Szilárdka teszi, annak pszichikailag a férfivá éréssel vannak nagy gondjai – lehet még csak infantilis.

De ott a másik kérdés, Szilárdkának egy idő után nem voltak megrendelői és jövedelem nélkül maradt. Hát egy ilyen tudománnyal nem lehet, míg a világ, ámítani a népet. Ha olyan okosan látja az ellenfelek szomorú jövőjét, akkor az övét, hogy nem látta?! Azért, mert sarlatán?! “Besúgóját” vádolta, hogy ő járatta le írásaival és azért nincsen megrendelése. Egy ilyen nagy tudású asztrológus, mint Szilárdka aminek tartja magát, hogy jutott oda, hogy siránkozzon, hogy nincsen mit adnia gyerekeinek és ezt a felelőtlenséget másra kenje. Aki felelősen csinál sok gyereket, vagy akár egyet is az nem a szélhámosságnak nevezhető tudományára bízza gyerekei betevőjét.

Érdekes Szilárdka asztrológiai tudománya: az ellenfelek jövőjét ismeri, de a sajátját nem!!!

Végül is a besúgózása egy elég könnyen átlátható, nevetséges trükk!!!





3 megjegyzés:

  1. A szekus-besúgó: Nagy Attila Puli, Áliász Jicighakmer aljas rombolási szándékból történő „szórakozása” a négy gyermekes székely családapával


    Tíz éven át éltem komoly családi, vagy akárcsak házastársi veszekedések nélkül is, abban a gyümölcsöző házasságban, amelyből négy gyermekem született, miközben, amint utólag az kiderült, a szerencsétlen volt- feleségemet már a házasságunk első hónapjaiban azzal gyötört az anyja, hogy kapartassa el magzat korukban az elsőtől kezdve az összes gyermekünket. Majd azzal, hogy nem létezik az, hogy a feleségem boldog tud lenni egy nála 25 évvel idősebb férfi mellett és keressen magának szeretőt aki őt „igazán” boldoggá tudja tenni. És a végén azzal zsarolta, hogy megmondja nekem azt, hogy a házasságkötésünk előtt, a feleségem, az anyja könyörgése hatására, nem mondta meg az édesapjának azt, hogy biológiailag nem ő az apja, hanem valaki más, mert az anyja terhes volt vele jóval azelőtt, hogy először ők ketten (Mármint Emőnek az apja és az anyja) szeretkeztek. Szerintem, csodával határos, hogy Emő ilyen vészterhes családi háttéri körülmények és lelki között is tíz éven át bírta, és csak azt követően költözött vissza az őt tíz éven át csábítgató anyjához, hogy annak a házastársi hűség alól „felszabadító” szövetkezései hatására, csakugyan meg engedte magának azt a luxust, hogy hónapokig tartó titkos internetes kommunikáción keresztül, egyoldalúan szerelmes legyen. De ez már nem ide tartozik. Az viszont igen, hogy ilyen, általam egyáltalán nem ismert háttéri hatások és ellenséges körülmények között is, tíz évig éltem – általam végül is, végig boldognak érzékelt, és messze menően gyümölcsöző – házasságban, amire jön ez az antikrisztusi elméleteket hirdető „teológus”, akit csak egy kemény tudatmódosító gyógyszereken élő, gyermektelen nő képes elviselni, és azt állítja, hogy velem egy nő sem volt képes komoly kapcsolatban élni! – És, hogy persze, és főként, ez a Puli által adu ászként kivágott ”TÉNY” azt is jelenti szerinte természetesen, hogy az én tulajdonképpen egy sarlatán asztrológus vagyok. És még fel is szólít ez a Júdás, hogy fogjak neki ilyen általa kivágott komoly érvek ellen védekezni! Majd röhög, és vigyorogva hirdeti, hogy ő milyen jól szórakozik a nyomorúságomon, mivel a gyermekeim anyagi fenntartása érdekében ezeket a magyarázkodásokat kénytelen vagyok megtenni. Hiszen a rendelőim nem Erdélyből származnak, hanem külföldről, mivel az Erdélyiek úgy képzelik, hogy a közülük valók nem lehetnek jó asztrológusok, hanem csakis a Magyarországiak, de főként a Budapestiek. A külföldi potenciális rendelők viszont elolvasván a Puli rágalmainak csak az első mondatait, belőle sem kérnek, de belőlem sem.
    – És ő akinek nincs semmi felelőssége és gondja, mert sem gyermeke, sem anyagi keresetet biztosító munkája nincsen, mert egyelőre az őseitől örökölt földekért kapott pénzből él, fölényesen mosolyog és ugrat, most már végre nyíltan is, nem csak a hátam mögött, mint szekus besúgó korában.

    Persze, hogy élvezi ez a, Nagy Attilának (Puli) nevezett, volt szekus besúgó – ... Bizonyára a besúgásait is ugyanúgy élvezte! – azt, hogy engem a gyermekeimmel szembeni gazdasági felelősségem miatt, magyarázkodó védekezésre kényszeritett, az által, hogy a színes hazudozásain és a vastag valóság ferdítésein – a történetek Pulisan sajátos átírásain! – alapuló, nyilvános rágalmakat jelentet meg rólam szerte az interneten. Hiszen ennek a steril férfinek, a mások mocskolásán kívül, nincs semmi más élvezetforrás az életében!

    - Éljenek hát, a Puli féle munkakerülő és felelősségkerülő, ősi vagyonokat tékozló, de az interneten mellbevágóan „érdekes” elméleteket hirdető vad-vigécek! És dögöljenek meg a hozzám hasonló sorsvállaló családapák! Sőt: azoknak a gyermekei is. Csak úgy..., a jó internetes szórakozás kedvéért.


    Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei

    VálaszTörlés
  2. Puli Attila rágalmazási buzgóságának az igazi okáról


    2OO4 április 13-án NAGY Attila Puli felállított hozzánk másnaposan egy kékre-zöldre vert vastag hangú nővel és azzal együtt megakart győzni arról, hogy adjak az, akkor még csak általam Attilaként és a barátomként ismert férfinek (Jóval később a bosszúállása megtétele után sok évvel később derült csak ki, hogy az évekig barátomnak képzelt személy azért keresete és kérte ki a barátságomat, mert a szekuritate által rám állított besúgó volt), egy újabb olyan kölcsönt, amiről tudható volt, hogy az előzőekhez hasonlóan, soha nem fog megadni. Ezt az újabb potya - adományt, a szerencsétlenségemre akkor megtagadtam akkor tőle (Hiszen, ha lett volna is annyi pénzem akkor, az a család növekedett szükségleteinek a fedezésére volt szükséges!). Ezt az elutasítást utólag, ő, a lehető legprimtívebb módon megbosszulta, és különböző rólam kiagyalt tárgyi alap nélküli sztorikkal elkezdett az interneten hitelteleníteni, sarlatánozni.

    A 2OO4 április 13-ai, kölcsönkérő „baráti” látogatásuk kapcsán, Puli - Attila azt állítja, hogy nem igaz az, hogy ők másnaposak voltak. De akkor hogyhogy éppen a Kököstől 7O kilométerre levő Csíkseredában és reggel 8 órakor fogyott el a pénzük? Miközben az elmondásuk szerint, éppen azért volt nekik annyira fontos és sürgős tőlem megkapni az újabb vissza nem fizetendő pénz-adományt, mert állítólag anélkül nem tudtak Gyergyószentmiklósra tovább utazni. És ha nem voltak másnaposak, vagy fél-részegek, mint ahogy én akkor érzékeltem, és ami a külsejükből is egyenesen lerítt, akkor, tudatos vétek-számba megy, az a kegyetlenül érzéketlen és otromba viselkedésük, ahogy tekintet nélkül arra, hogy a két szobás lakásunk kis szobájában, mindössze néhány órára a szülés – születés élet-drámája után, pihen és alszik a feleségem és az éppen frissen megszületett kislányunk. Amennyiben a józan tudatuknál voltak mindketten, emberileg elfogadhatatlan az a könyörtelen rámenősség, ahogyan akkor engem a cél érdekében kezelésbe vettek – főként az addig általam ismeretlen, sárga - zöld- és kék monoklis asszony – abból a célból, hogy adjak „kölcsön” pénzt, és ahogy nyíltan hitetlenkedtek, akkor amikor azt mondtam, hogy jelenleg nincs semmi pénz a háznál.
    Még akkor is, ha lett volna, nekik tekintettel kellett volna lenni arra, hogy egy újszülött körüli adminisztrációs ügyintézés pénzkiadással jár. Én akkor attól szorongtam, hogy ezek a rámenős személyek – főként az asszony...- mennyiben zavarják meg Turulát és Emőt. Hogy barátomként a lakásba be engedett Nagy Attila és az utána nyomuló neje a rámanős hangoskodásukkal a család nyugalmát megbontják.
    Puli azt állítja, hogy a igazságtalanul vádolom a feleségét alkohol fogyasztással, mert agy-károsult lévén, neki nem is szabad alkoholt innia. Ha tudták, hogy nem szabad a feleségének alkoholt innia, miért mentek el előző nap egy olyan csíkszeredai családi buliba és miért költötték el az utazási pénzüket éppen ott, ahol tudvalevő volt, hogy a háziak és a vendégeik alkoholt isznak? - És miért állt ezért rajtam bosszút? Miért állítja, hogy az alig szült feleségem ott hagyta a kis Turulát és kilesvén, hogy én éppen mikor nem vagyok a szobában, neki fogott Pulinak rólam árulkodni ...? Mert hiszen egyéb dolga sem volt szülés után, csak a zajt keltő, és az őt zavaró Pulikát és az annál is hangosabban és vaskosabban kiabáló, másnapos feleségét, velem szemben a bizalmába fogadni!
    Puli ugyanazt állítja – Hogy oda ne rohanjak! – mint a szekus üldözötti dossziémban a szekus tisztek, hogy annak az érdekében írja rólam a hazugságait, hogy megvédje tőlem, az ártatlan és óvatlan magyar embereket, akikért ugyebár ő prófétasága aggódik, és vérzik értük az ő volt-besúgói és kulturális diverzánsi szíve...

    Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei

    VálaszTörlés
  3. Bajban, irtó nagy bajban, egyedül te vagy drágalátos munka kerülő, aki mikor anarchizmusként (Persze, ez sem igazi, mivel a feleséged betegnyugdíjából élősködsz, akkor meg milyen rendszer ellen, és hogyan - velőig korruptan! - vagy te anarchista?) , mikor keleti misztikus bölcsességre kened az abszolút felelősség nélküli munkakerülésedet. - Hát persze, mert rá kapattak a munka nélküli megélhetésre a szekusok, és most még arra sem vagy képes, hogy az amúgy is omladozó feleséged házának a tenyérnyire repedt dél-nyugati sarkát helyre hozd. Hiszen dolgozni képtelen vagy, nem csak úgy, hogy a kezed rá tudd tenni a munkára, de lelkileg is..., És azért, hogy felelősség- és családvállaló embereket rágalmazol és igyekszel hitelteleníteni az interneten, pénzt nem ad már a SRI-sem neked! Közben meg tudtam a szomszédaidtól, hogy addig pereltél a feleséged rokonaival, amíg ki derült, hogy a putri amiben laktok, engedély és tervrajz nélkül volt felépítve, és még a terület is, amin fekszik, még az sincs a feleséged nevén. Persze, ez nem lett volna baj, hagytak volna ott lakni és élni, ha nem szaroskodsz velük éveken át, de most aztán ki kell még abból a nyomortanyából is költőzzetek. A feleséged majd el megy a rokonaihoz, ha még befogadják a szerencsétlent, de meg hajléktalan leszel! - Hát nagyon büszke lehetsz arra, hogy kész illusztrációja lettél annak, hogy Isten nem ver bottal!
    Kíváncsi vagyok, ki fog majd megsajnálni, hiszen, nem, hogy csak besúgtál, de mindenkit mocskoltál is, akivel csak találkoztál az életedben! Én csak a jéghegynek a csúcsát képezem - pedig bizony Isten semmi, de semmi okát nem szolgáltattam neked arra, hogy e megtisztelő magasságba felemelj! - de hány száz, vagy ezer embert mocskoltál te gonosz fajzat, még rajtam kívül! - Hát most meg kapod, amit érdemelsz, te, aki a családi pótlékunkért folytatott éhségsztrájkomat "pöcögtetted" (- Az anyádat!), annak érdekében, hogy a gyermekeimet árvaházába juttasd! - Amennyiben az egész családom tönkretevésére szőtt ördögi terved sikerül! És mindezt csak úgy, úri - prófétai szórakozásból, hogy ez által - a gyermekeim árvaházba juttatása által - kiélvezhesd a saját hülyeséged miatti bosszúvágyad kielégítését!

    VálaszTörlés