2012. március 29., csütörtök

Reflexiók – Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési asztrológus figyelmébe: asztrológus, ki a nála maradt gyerekekkel vereti volt feleségét

Kedves Szilárdka! Nagyon szépen kérlek, mint az emberi lélek nagy ismerőjét, aki olyan mélységekbe ereszkedett le a lélek mélységeibe, hogy Jézus, Buddha azóta is sárgulnak ott fenn az irigységtől – de vigyázz nehogy ott rekedj, Jézus és Buddha visszajöttek azon mélységekből, mert ha ott rekedsz akkor elborul az elméd – hogy segíts egy székelyföldi asztrológuson, aki ott rekedt a mélységekben, elméje elborulóban van és ebből kifolyólag krónikus agresszivitásban szenved. Heidegger igazát bizonyítja, hogy a metafizika, asztrológusunk krónikus metafizikus, a hatalom gyakorlásának egyik formája, az pedig nem egyéb, mint agresszivitás.

Sajnos ezen asztrológus, agresszivitásával volt feleségét kínozza, mocskolódó írásokkal, amik inkább asztrológusunkról beszélnek, mondanak el sokat és nem volt feleségéről. De mondjuk a betű betű, de az a link alak asztrológus attól sem riad vissza, hogy a nála maradt gyerekekkel veresse volt feleségét, kérlek segíts szegény asszonykán ne szenvedjen tovább.

Üdvözlettel: Nagy Attila (Puli) – Székelyföld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése