2011. szeptember 9., péntek

Reflexiók - Kozma Szilárd, pénzcsaló, megélhetési asztrológus hazugsággal akart bejönni hozzánk, végül beérte fényképezéssel

 
Kozma Szilárd asztrológus ma, azzal a hazugsággal jelent meg a kapunkban, egy hozzá hasonló alakkal, hogy én hívtam. De nem ez az első eset, hogy Szilárdka hazudik.

Már régebb figyelmeztetve volt, ha ide jön, rendőrséget hívok és mégis egy ilyen hazugsággal volt képe ide jönni.

Nem mertek bejönni a vitézek, amikor figyelmeztettem, hogy ha bejönnek, rendőrséget hívok.

Szilárdka, amikor a kapuhoz mentem, hogy bezárjam, fényképezni kezdett engem, aztán a házat kezdték fényképezni. Biztos fel fogják tenni a nettre, mint egyszer egy kökösi paraszt tette, hogy bemutassa, milyen állapotban van a házunk. De ezzel mit fog bizonyítani? Csak azt, hogy nála a külsőség számít, az anyagi állapot minősége – vagyis azt fogja bizonyítani, hogy farizeus, mert azoknál számított a külső?!

Tudom, a házfényképezés arra megy ki, hogy a nyilvánosság megszóljanak házunk állapota miatt - a nyilvánosság ítélete egyenlő, a középszerűség ítéletével. De újra kérdem én azt Szilárdka, hogy ez Hamvas szellemében történik?! Ő valakit is megszólt volna valaha, háza állapota miatt?!
Aztán, amikor nem voltam hajlandó velük szóba állni, fenyegetni kezdett, hogy befejezem-e a „lejáratást”, mert ha nem sokba fog kerülni. Erre azt válaszoltam, hogy “kerüljön”! Tudod Szilárdka, engem anyagi veszteséggel nem lehet megfélemlíteni! Ezt már próbálta a kökösi, udemerés polgármester, a “barátod”, attól sem szartam be, pedig pénze is van perelni, és állítólagos jogi végzettsége.

Kérdem én azt, hogy Szilárdka, miért akarja minden áron, fenyegetéssel, lejáratással, besúgózással befogni a számat! Ha valaki olyan tiszta, akkor miért teszi?! Kérdem én azt, hogy Hamvas elment volna valakihez is fenyegetni, hogy fogja meg a száját. Ugye ő nagy Hamvas követő?!

Sokba fog kerülni” – mondta!!! A szellem kutatója, miért az anyagi veszteség okozásával fenyegetőzik?! Igen, mert nekem tulajdonítja, hogy nincsen horoszkóp rendelése! De azt bizonyítani is kell ám! Szerintem ő járatta le saját magát, mert az ő bulvár tudományáról nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, hogy csak népbutítás.

Anyagi veszteséggel fenyegetett. Épp a szellem kutatója akar anyagi veszteséget okozni másnak?! Csak az akar anyagi veszteséget okozni másnak, ki maga is fájdalmasnak érezne egy ilyesmit. Tehát egy anyagias ember fenyeget anyagi veszteséggel. Ha valaki szellemkutató, minek Szilárdka tartja magát, akkor az, hogy fenyegethet anyagi veszteséggel?!

Na de információkat szerzett a szomszédoktól, természetesen azoktól kikkel látta a netten, hogy konfliktusban vagyunk, mert írtam róluk a netten – az ellenségtől szerzett rólunk információt, ami nagyon hiteles!

A gyanú szerint, a hangokból ítélve, az egyik Bács Istvánék lehettek. Hát az ők házukat, miért nem fényképezte le, hogy nyugdíjas vénember és a háza még meszet nem látott. És épp egy olyan ember mondott véleményt rólunk, kinek a lányát, a gyanú szerint kirúgták lopás miatt a posztógyárból. A gyanú szerint, a szülei szomszédja vejének megtalálta a mobilját a kapu előtt, de nem adta vissza.

A másik szomszéd, a gyanú szerint, mert az ők kapujuk előtt láttuk megállva Szilárdkáékat, Kőrös Miskabáék, vagy, ahogy mi becézzük Sakálbá. Na de oda is jó helyre mentek. Mert a kököseik elbeszélése szerint, vagyis a gyanú szerint, amikor kocsmáros volt a felesége, csalt a decivel, és elkapták, alig úszta meg. Ilyenek voltak Szilárdkáék informátorai.

Na, ez a híres Hamvas követő Kozma Szilárd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése