2010. október 8., péntek

Székely nemzeti anarchizmus - Eörsi Mátyás és az USA afganisztáni drog háborúja

Amerika és a NATO keresztes háborút folytatnak Afganisztánban. A cél szent, szerintük. Annyira szent, mint a keresztes háborúk-é volt. Azt meg tudjuk mennyire volt szent. Eörsi Mátyás azt mondja a fércbookon, hogy ez a hely nem alkalmas az Afgán-háború megvitatására. Hát nagyon komoly probléma lehet!!! Lehet nincsen elég hej a ködösítésre, a demokrácia maszlagjára, az európai értékek üres jelszavának puffogtatására, és az iszlám lejáratására.

Ezt azok mondják, kik a háborún belül vannak, nyugati részről, ők az egyedüli értői a helyzetnek. Aki kívül van és kételkedik, az komolytalan ki nem ért hozza. De aki belül van, a háború rendszerén belül, nyugati részről, az a rendszer részenként vajon lehet egyáltalán hiteles?!

Vajon az Afgán-háború nem egy piszkos háború, mely arról szól, hogy ki tartja kezében a drogtermelést és a drogkereskedelmet?! Amerika volt már ilyen drogügyletekbe keveredve, de nem ilyen magas szinten. Ezért a szent ügyért halnak meg magyar katonák?! Közben a demokrácia jelszavaival hülyítik a világot, hogy takarják a piszkosságot.

Nagy szálhámosságra vall, azzal etetni az embereket, hogy Amerika a demokrácia ügyeiért harcol Afganisztánban, szavazati jogokért, hogy a gyerekek tanulhassanak, meg a rabszolgák felszabadításáért, holmi ilyen maszlagokért. Miért nem harcol Tibetben a jogokért?! Egyszerű, nem érdeke!!! Amerika oda megy be, ahova érdeke küldi.

Eörsi Mátyás azt írja onnan Afgán földről a Fércbookon, hogy "most már én is nyugodtan használhatom a kifejezést, hogy törpe kisebbség." Ez a "törpe kisebbség" azért tud olyan erőt képviselni, mert az ellenfél erkölcsileg törpe, hozzá viszonyítva. Hogy modern fegyverek hiányában mégis sakkban tartják a világ legerősebb hadseregét és haverjaikat, az csak erkölcsi fölényükkel magyarázható.

De kérdés, hogy miért támogatja a volt kommunista országok szolga-nép politikus bandája az Afgán-háborút?! A magyarázat abban van,a hogy létrejött Kelet-Európában a demokrácia. Márpedig az úgy jött létre, hogy a volt kommunista államok titkosszolgálatai, egy nyugattal kötött alku révén átmentették hatalmukat. Tehát illik szót fogadni Amerikának. Támogatni kell az USA drogháborúját Afganisztánban, agymosással, katonával, mert aki nem fogad szót az úgy jár, mint a volt Jugoszlávia, szétrúgja Amerika.

Eörsi úr azt írja, hogy azok a kegyetlen talibánok nem tisztelik a véleménynyilvánítás szabadságát, az eltérő véleményért gyilkolnak. De hát itt a volt vörös paradicsomban nem azok tartják kezükben a hatalmat, kik az eltérő véleményért gyilkoltak valamikor. Itt is talibánok vannak most is hatalmon, vörös talibánok. Itt kezdődik a nagy képmutatás, a nagy farizeusság, és a nagy átverés. De aki nem hagyja, hogy mossák az agyát, az nem elég művelt európéer. Az rasszista. Nem ismeri a demokratikus értékeket.



Nagy Attila (Puli) - Székelyföld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése