2010. október 8., péntek

Székely autonómia - Tőkés pártalapítása, és az organikus kisebbségvédelem

A demokrácia lehetőséget ad az önszerveződésre, sok esetben a hatalmi ambiciók kiélésére is. Az utóbbi húsz évben, időközönként létrejött, egy társaság, egy intézmény, párt, abból acélból, hogy az autonómia ügyét szolgálja. Most Tőkés alapít pártot ebből a célból. Mivel túl sok a bába, nem fog elveszni a gyerek?! Szász Jenő is alapított pártot ebből a célból és tudjuk, hogy mivé lett a szent cél, hatalmi ambicióvá, mely az autonómia-ellenes Basescu talpnyalástól sem irtózik.

Ezeknek a szervezeteknek közös jellemzője, hogy az autonómia ügyéhez csak teoretikus a hozzáállásuk. Annak ellenére, hogy kidolgoznak statutumokat, fogalmaznak, beadnak, gyüléselnek. Gyakorlati hozzáállás nincsen. A Tőkés-párt is csak a folytatója lenne ennek a pótcselekvésszerű teoretikusságnak, mert Tőkés eddigi magatartása sem volt több, mint teoretikus, aki meg húsz éven keresztül pusztán teoretikus volt az is marad .

Nézzük meg, hogy teszik más függetlenségi, vagy autonómia küzdelmek esetében. Például baszkok, katalánok, írek. Van egy párt mely politizál és van egy szervezet, mely aktív cselekvő, egymást kiegészítve. Igaz, hogy az aktív cselekvők terrorszervezetek, de ezt én csak példának szántam az aktív cselekvésre és nem akarok a terrora ösztönözni senkit, mert ez nálunk nem járható út.

Nekünk nem a pusztán teoretikus szervezeteket kéne szaporítani, hanem egy olyan aktív szervezetre lenne szükség, mely a pártpolitikát kiegészítve, a polgári engedetlenség törvényes eszközeivel gyakorolna nyomást az autonómia érdekében. Egy ilyen szervezet a tömegakciói révén bevonná a székelységet az autonómia harcba – mert amely harcnak nem cselekvő része egy adott közösség, az végül közömbössé válik a cél iránt; és ha meg is valósul a szent cél, nála nélkül is, közmbös lesz iránta. Egy dolgot nem tudnak a teoretikus szervezetek, hogy a székelység aktív résztvétele nélkül nem lehet autonómiázni.

Egy másik probléma, hogy a szervezetek, pártok egymás ellenében jönnek létre. Legalább Tőkés, mint egyházi ember láthatná ezt a problémát organikusan, a Pál apostol szellemében. Pál a közösséget az emberi testhez hasonlítja, amelynek végtagjai, tagjai, szerepüket betöltve, egymást kiegészítve kell, hogy cselekedjenek. Egy aktív szervezet, mely a politikai pártok teoretikusságát kiegészítené, nagyon is integrálható lenne egy organikus nemzeti cselekvési szemlélet alapján.

Tőkés forradalmár volt. Eddig atörténelem minden vezető forradalmára, ha nem gyilkolták meg, vagy ha nem állították félre diktátor lett. Ez az új párt, amit Tőkés alapít nem hatami ambicióit szolgálja az autonómia ürügyén?! Lehet ennek nincsen teljesen tudatában, a motivációk tudattalanok, de akkor annál veszélyesebb a nemzetre nézve.


Nagy Attila (Puli) - Székelyföld

4 megjegyzés:

  1. Te vagy a veszélyes még arra az ártatlan emberre nézve is, aki óvatlanul veled egy azon helyiségben akárcsak levegőt is próbálna szívni, mert alattomos bosszúállási és irigységi vírusokkal van tele nem csak az agyad és a dohos-penészes ruhád, hanem tüdőd és a légcsöved is! Te undorító "írástudó" féreg, aki csak azért akartál gazdaságilag tönkre tenni négy gyermekes családommal együtt, mert nem adtam neked ingyen-adományt és mert állítólag valamikor a kilencevenes évek elején, egy bálványosi táborban, neked pénzt adván oda, arra kértelek, hogy vegyél magadnak és nekem sört, mert tudtam, hogy csóró vagy, de ez a te sértődékeny és bosszú szomjas skorpiói lelkedet vérig sértette?

    Ez olvasható: „Te azt agyaltad ki, nem tudván, hogy a Feleségem betegnyugdíjából élünk - kérjed te is, mert biztos megkapod - hogy máshonnan nem lehet jövedelmünk csak besúgásból.” Nagy Attila Puli Jicigh anarchista prófétának az alábbi link alatt található blog-bevezetőjében: http://spiritualitas.blogter.hu/478806/reflexiok_-_kozma_szilard_csikszeredai_asztrologus_ehsegsztrajkja__a_potyaert

    Itt kottyantotta el tehát a senkiházi besúgó gazember, hogy notórius munkakerülő élősdiként képes élni az agykáros felesége betegnyugdíjából 48 éves férfiként!

    Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei

    VálaszTörlés
  2. A hamis próféta által elhanyagolhatónak tartott fizikai - anyagi valóság által megjelenített szellemi igazság.
    Avagy a Nagy Attila Puli, mint (NEM!!!!!!!) követendő példa.



    Drága besúgókám! – Remélem, hogy miután kilenc évvel és öt gyermekkel nálam fiatalabb és realizálatlanabb személy, nem haragszol meg, ha a te fennkölt példádat követve, amivel az Oroszláni Marsod sugallatára engem leszilárdkázol folyton, hát én is, a gyakorlati – tárgyi! – tényeknél, helyzetednél fogva, és persze: azokból következő állapotodnál fogva, ugyanolyan bizalmasan kezellek, mint te a volt „besugottadat” (engem)? Szóval, ezt az egyszerű dolgot nem érted te arany-szentem? Ti., hogy az igazi – A ténylegesen megvilágosodott metafizikus, a zagyva misztikussal szemben - az egyszer egyet és a kétszer kettőt mélységesen tiszteli, mint II János Pápa a földet, amelyet megcsókolt, valahányszor új fölterületre érkezett?!
    A te kis, minden anyagi jelenségben ellenséget látó, és ezért minden anyagi valóságra össze – vissza lövöldöző tyúkeszedbe ugyanis, nem fér bele az, hogy a vallásosan és viccesen Úristennek nevezett „Nagy valami” (A Tao, a Shintó, a Nirvana, a Buddha tehát, aminek te csak egy részére hivatkozol) egy olyan létteret és állapotot hozott létre, éppen a Lilith hatástól való megszabadulás érdekében, ahol a kétszer kettő mindig négy és nem öt, ahol a hétköznapi életben menthetetlenül léteznek, és, akár kegyetlenül is, hatnak az elemi fizikai és matematikai, tehát az archimédeszi és az euklidészi törvények, és persze, a Newtoni törvények. Képtelen vagy felfogni, hogy az egyetemes alkotó intelligencia létre hozott egy olyan viszonylagos szilárd létteret, amelyben az ember kialakulhatott és ahol a gravitáció, a tágulás, a súrlódás, a tehetetlenség és az energia törvényei kiszámíthatók.
    Ellentétben azzal, ahogyan te és a hozzád hasonlóan a zavarosban halászni szerető bajkeverők, azt szeretnék, ha mindez nem így lenne, hogyha tehát, minden relatív lenne. vagyis: mert te lelkem drága, egész életedben az nagy büdös liberálisan relatív semmiben és az annak megfelelő misztikusan liberális relativista hülyeségben szeretnél élni!
    – De nem ítéllek el emiatt és még csak nem is csodálkozom rajtad, olvasott emberen, és még csak a besúgói múltadnak sem tekintem ezt a fatális (és: liberális) értetlenségedet, hanem egyszerű determinációnak, amiről, TE kis ártatlankám, semmit nem tehetsz, hiszen a Szaturnuszod és a Jupitered is teljesen negatív – és ez attól függetlenül, hogy a születés napod hányadik órájában és percében születtél!
    Hát olvasd el drága Zavarosom, a rég – rég óta megírt regényem utolsó előtti, 21-es fejezetét, hogy legalább a kétszer kettő négy és a gravitáció és az egyetemes tágulási törvény, valamint a fekete lyukak logikáját (összhatása szükségét) megértsd, illetve azt, hogy miért is fontos az, hogy létezzen a földön egy olyan vegyes nemzetiségű nemzet, mint Amerika, amelyben a Kronwelék által felfedezett, Új Angliából hozott igazi demokrácia az Úr, és amelyik azt mondja, hogy a tényleges demokrácia megvédése érdekében, akár a Puli és a Bin-láden féle gonosz szarháziak otthonához is elmehetek, és azt, vagyis az általuk megvalósított szégyenteljesen nyomorult és steril valóságot lefényképezhetem. Hogy is volt az erdő menti találkozód azzal, a hiteleződdel, akivel, még, annak az évek óta adósságaitokat nem törlesztő, tehát a kemény adósaként is, mocskolódni kezdtél, és aki meg elégelvén a dolgot, az erdő szélén, persze, falopás közben, jól el nem vert, de nem tudtad rá bizonyítani, hogy megvert? Azok a kemény, férfias pofok és rúgások nem tűntek számodra figyelmeztető erejű valóságnak? Neked csak az a sok misztikus fikció a valóság, amiről az írásaidban hablatyolsz, de ami soha nem valósul meg anyagilag?
    http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei

    VálaszTörlés
  3. Mit hablatyolsz te autonómiáról kiemelt magyar-nemzet árulóként itt, hiszen te örmény vagy!

    A szekus-besúgó: Nagy Attila Puli, Áliász Jicighakmer aljas rombolási szándékból történő „szórakozása” a négy gyermekes székely családapával


    Tíz éven át éltem komoly családi, vagy akárcsak házastársi veszekedések nélkül is, abban a gyümölcsöző házasságban, amelyből négy gyermekem született, miközben, amint utólag az kiderült, a szerencsétlen volt- feleségemet már a házasságunk első hónapjaiban azzal gyötört az anyja, hogy kapartassa el magzat korukban az elsőtől kezdve az összes gyermekünket. Majd azzal, hogy nem létezik az, hogy a feleségem boldog tud lenni egy nála 25 évvel idősebb férfi mellett és keressen magának szeretőt aki őt „igazán” boldoggá tudja tenni. És a végén azzal zsarolta, hogy megmondja nekem azt, hogy a házasságkötésünk előtt, a feleségem, az anyja könyörgése hatására, nem mondta meg az édesapjának azt, hogy biológiailag nem ő az apja, hanem valaki más, mert az anyja terhes volt vele jóval azelőtt, hogy először ők ketten (Mármint Emőnek az apja és az anyja) szeretkeztek. Szerintem, csodával határos, hogy Emő ilyen vészterhes családi háttéri körülmények és lelki között is tíz éven át bírta, és csak azt követően költözött vissza az őt tíz éven át csábítgató anyjához, hogy annak a házastársi hűség alól „felszabadító” szövetkezései hatására, csakugyan meg engedte magának azt a luxust, hogy hónapokig tartó titkos internetes kommunikáción keresztül, egyoldalúan szerelmes legyen. De ez már nem ide tartozik. Az viszont igen, hogy ilyen, általam egyáltalán nem ismert háttéri hatások és ellenséges körülmények között is, tíz évig éltem – általam végül is, végig boldognak érzékelt, és messze menően gyümölcsöző – házasságban, amire jön ez az antikrisztusi elméleteket hirdető „teológus”, akit csak egy kemény tudatmódosító gyógyszereken élő, gyermektelen nő képes elviselni, és azt állítja, hogy velem egy nő sem volt képes komoly kapcsolatban élni! – És, hogy persze, és főként, ez a Puli által adu ászként kivágott ”TÉNY” azt is jelenti szerinte természetesen, hogy az én tulajdonképpen egy sarlatán asztrológus vagyok. És még fel is szólít ez a Júdás, hogy fogjak neki ilyen általa kivágott komoly érvek ellen védekezni! Majd röhög, és vigyorogva hirdeti, hogy ő milyen jól szórakozik a nyomorúságomon, mivel a gyermekeim anyagi fenntartása érdekében ezeket a magyarázkodásokat kénytelen vagyok megtenni. Hiszen a rendelőim nem Erdélyből származnak, hanem külföldről, mivel az Erdélyiek úgy képzelik, hogy a közülük valók nem lehetnek jó asztrológusok, hanem csakis a Magyarországiak, de főként a Budapestiek. A külföldi potenciális rendelők viszont elolvasván a Puli rágalmainak csak az első mondatait, belőle sem kérnek, de belőlem sem.
    – És ő akinek nincs semmi felelőssége és gondja, mert sem gyermeke, sem anyagi keresetet biztosító munkája nincsen, mert egyelőre az őseitől örökölt földekért kapott pénzből él, fölényesen mosolyog és ugrat, most már végre nyíltan is, nem csak a hátam mögött, mint szekus besúgó korában.

    Persze, hogy élvezi ez a, Nagy Attilának (Puli) nevezett, volt szekus besúgó – ... Bizonyára a besúgásait is ugyanúgy élvezte! – azt, hogy engem a gyermekeimmel szembeni gazdasági felelősségem miatt, magyarázkodó védekezésre kényszeritett, az által, hogy a színes hazudozásain és a vastag valóság ferdítésein – a történetek Pulisan sajátos átírásain! – alapuló, nyilvános rágalmakat jelentet meg rólam szerte az interneten. Hiszen ennek a steril férfinek, a mások mocskolásán kívül, nincs semmi más élvezetforrás az életében!

    - Éljenek hát, a Puli féle munkakerülő és felelősségkerülő, ősi vagyonokat tékozló, de az interneten mellbevágóan „érdekes” elméleteket hirdető vad-vigécek! És dögöljenek meg a hozzám hasonló sorsvállaló családapák! Sőt: azoknak a gyermekei is. Csak úgy..., a jó internetes szórakozás kedvéért.


    Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei

    VálaszTörlés
  4. bai bozgore ! ai belit pula! cand te prind te omor!!!

    VálaszTörlés