2010. augusztus 15., vasárnap

Reflexiók - Magyarországi liberális képmutatás

Amerika, az iraki háború előtt, fotókkal manipulálta a közvéleményt. Kiderült, hogy a fotók nem bizonyították az atomfegyverek létét Irakban.

Amerika tanult az esetből és sokkal relisztikusabb képekkel manipulál Irán ellenében, az iszlám ellenében. Az interneten iráni kivégzéseket, kínzásokt bemutató fotók vannak. A képek, mintha maguktól sugalják, vagy valakik szeretnék sugalltatni, hogy oda Amerikának bemenni erkölcsi kötelessége, megszabadítani szegény irániakat a zsarnok uralmától, és a demokrácia áldásaiban részesíteni szegény irániakat .

Vajon nem más egyéb a tét, valami piszkos űzlet, mindkét fél részéről, esetleg a kábítószer és nem is az olaj?! De Amerika akkor is a betolakodó.

Magyaroszági liberális körökben, mint az európaiság bajnokai, mint a demokrácia bajnokai, nagyot egyet értenek ezekkel a fotókkal, de egy uttal ezzel érhető tetten képmutatásuk. Mélyen elítélik, megbotránkoznak azon ami Irakban történik, de azon nem botránkoznak meg, hogy a magyar társadalomban olyanoknak vannak magas nyugdíjaik, kik pontosan olyan rémtetteket követtek el, mint az Irakot bemutató fotókon látunk. A néhai hóhérok boldog öregkora nem botránkoztatja a ma liberálisait – ezért liberálisak. Ma már nincs is igazi liberalizmus, mert mások mondják meg a ma liberálisainak, hogy mit kell gondolni, saját szemeikkel nem látják az igazi valóságot. A liberalizmus a nem manipulált, szabad valóság-látással kezdődik.


Nagy Attila (Puli) - Székelyföld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése