2009. szeptember 8., kedd

Székely autonómia - Köpedelem, Murvai Miklós ellenem irányuló hadjárata

Már írtam arról, hogy Murvai Miklós, Arad megye Mpp elnöke, útszéli módon reagálta, a Nyugati Jelenben az egyik írásomat, hát az csak a kezdet volt. Azóta módszeresen folytat ellenem, durva, a magánéletet firtató lejárató kampányt. Írásaim ellen gyakorlatilag nincs érve. Először, ellenérvként felmondott valami Trianoni történelmi leckét, aminek nem sok köze volt írásomhoz, gyakorlatilag csak mellébeszélt. De már akkor elővette a mocskolódás fegyverét, igazi jobbos politikus módra. Írásaim ellen olyan érvei vannak, hogy milyen állapotban van a kapunk, de nem tudom, hogy ennek mi köze van, az Orbánnéról írott cikkemhez. Azt hiszem, hogy akinek nincs érve, mert bunkó politikus, mint a föld, az folyamodik a személyeskedés aljas módszeréhez, ami politikus berkekben normális.
A szavak szintjén, egy folyamatos agresszivitás irányul rám Murvai részéről. Azt hiszem, hogy Murvainak meg kellene kérdeznie egy pszichológust, hogy a folyamatos agresszivitás, egy személy részéről, a másik irányába, milyen személyiségproblémákra utalhat. Már leírtam, nagyon rég, a szélsőjobbal kapcsolatban, hogy az agresszivitás, az személyiségzavarra utal, az emberi identitáshiány jele. Már pedig ahol nincs emberi identitás, ott nemzeti sincs, mert a nemzet alapja az ember. A jobbos agresszivitás, tagjaink az emberi identitás hiányáról beszédes. Hát akkor kérdem én, hogy hol a jobboldal nemzeti identitása, ha nincs emberi a tagjainak. A jobboldal nemzeti volta csak a szavak szintjén létezik, mélyebb szinten, lelkileg, szellemileg semmi közük a nemzethez. Máskülönben az egész politikumról az a véleményem, hogy intézményesült szélhámosság.
Murvai úr, állítólag október végén Kökösbe látogat, egy kis információért, a kökösi parasztoktól, a mi lejáratásunkra. Gondolom majd megtekinti Kökös község gondozatlan vasútállomását. Gondolom annak is utána fog nézni, hogy miként lehet, hogy egy hölgy,Kökösben, teljesen nyíltan és büntetlenül tud feketézni szesszel, ukrán, moldáv cigarettával és más egyebekkel. De gondolom, eljut arra alszeg fele is és meg tudja, az illető unitárius keblitanácsostól, volt falusi elöljárótól, hogy kell egy egyháznak lopott betonkarikát adományozni, és mit kell hazudni, ha büntetőjogi vizsgálatra kerül sor, vagyis a lelkészt, hogy kell kioktatni, a hazugság felől, a vizsgálatot végző uraknak.
Murvai mocskolódásai, egy értelmes olvasó számára, többet mond Murvairól, mint rólam.


Nagy Attila Puli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése