2014. január 31., péntek

Jegyzet - Én nem kérdeztem, Cseke Pétert a maszol.ro főszerkesztőjét, hogy udemerájos maffiát kiszolgáló újságírók, miből élnek

Cseke Péter a maszol.ro főszerkesztője, ma megkeresett, annak nyomán, hogy Dumitru Marinescu kovásznai prefektus azt nyilatkozta egy magyar lapnak, hogy a prefektúrán jelentettem a székely zászlót és magyar feliratokat. És mondta, Kökösben az emberektől érdeklődtek felőlem, és az emberek azt mondták, hogy aki ilyet csinál, az nem normális. De, aki ilyen primitív válasszal azonosul, mint ahogy kivettem Cseke Péter beszédéből, az is primitív, főszerkesztőtől, meglepő. Ha a romániai újságírók gerincességét nézzük, ahogy kiszolgálják a megélhetésért az udemerájos maffiát, nem meglepő.
Figyelmeztettem, hogy ha a paraszt, azzal próbált lejáratni, hogy nem dolgozom, és pontatlan lesz, hogy mióta, mert a maffióta udemerájos polgármester, Sántha Gyula, egy hozzászólásában pontatlan volt, sértő volt, hogy csak 10 évet írt, hogy nem dolgozom, holott 15, akkor tudják tőlem a pontosat, és, hogy eszem ágában sincsen dolgozni, mert fontosabbal vagyok elfoglalva, hogy dolgozzam. Megkérdezte, hogy de miből élek, ami személyes dolog, senkinek semmi köze. Pofátlanság volt részéről ezt kérdezni, ebből is látszik milyen cikk lesz, lejárató. Én nem kérdeztem tőle, hogy miből élnek, a fizetésen kívül, akik az udemeré maffia mediakiszolgálói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése