2014. január 31., péntek

Jegyzet - A székely zászló, magyar feliratok elleni feljelentésekkel fogok tiltakozni, Tamás Sándor, Antal Árpád, román ellenes sovinizmusával szemben

Hát, kifejezetten büszke vagyok, hogy milyen kemény hadjárat folyik a személyem ellen a romániai magyar médiában, a székely zászló, magyar felíratok elleni feljelentésem nyomán! 
http://www.maszol.ro/index.php/belfold/20826-nagy-attila-a-magyar-ugyeknek-keresztbe-teszek 
http://erdely.ma/autonomia.php?id=152741&cim=a_kovaszna_megyei_prefektust_maganemberkent_nem_zavarja_a_szekely_zaszlo 
http://kolozsvaros.ro/2013/11/nagy-attila-alias-puli-a-magyar-ugyeknek-keresztbe-teszek/ 
De nem tudja senki, hogy az egész mögött ki húzódik meg?! Ahogy szokott, gyáván, gerinctelenül, bosszúból az általam nyilvánosságra hozott, minket érintő igazságtalanságokért! Ez a gerinctelen személy, Sántha Gyula, udemerájos, maffióta, alkoholista polgármestere Kökösnek. Ilyen aljas módon, mások háta mögé húzódva, próbál lejáratni, személyes bosszúból. Tehát itt, számára, nem a zászló a tét, hanem a személyes bosszú! Az egész ellenem irányuló hadjáratnak az igazi motivációja, nem a székely zászló, hanem személyem lejáratása volt, és nagyon kapóra jöttek, feljelentéseim. Mert nem tudott elhallgattatni megfélemlítéssel, megfenyegetett, büntetőjogi eljárással, a kökösi disznóságokat leleplező írásaim miatt a blogjaimon, megint aljas lejáratási kampányhoz folyamodott. Ezzel sem fog elhallgattatni, ígérem!!!
Gyuszika, szövetségesre lelt a Dumitru Marinescu prefektus személyében, mert ő is sértve érezte magát. Egy blog bejegyzésem miatt, amit neki küldtem! Melyben saját esetemen mutattam be, ahogy írtam neki, hogyan működik, helyi szinten a maffia, a maffia államban. Leírtam, hogy saját feljelentésem nyomán, hogyan voltam, közvetve, megfélemlítve a Kovászna Megyei Környezetvédelem egyik ellenőrétől, és hogyan törték ki a feljelentésem nyakát. Szomszédomat jelentettem, ifj. Bács Istvánt, aki gyanús, hogy iparengedély nélkül dolgozik asztalos munkát, és hogy a faipari gépeivel zajt okoz, zavar! És a válasz a pofátlanság netovábbja volt. Amikor két műhelye is van, akkor a válaszban az áll, hogy az ellenőrök csak házat találtak csak műhelyt nem. Jelentésem Gyuszikának nagyon jól jött, hogy elterelje a figyelmet, arról, amiket megírtam blogjaimon, hogy Kökösben a maffia segédletével, simán lehet feketézni. A csempész bagóval, szesszel való feketézést, évtizednél tovább is lehet űzni, úgy, hogy már öröklődött is! Ezt csak a maffia segédletével lehet, és persze nem marad el a hasznuk sem utána! Ilyen intézményeken kár lobognia a székely zászlónak, autonómia is csak az ők hasznukra lenne!!! 
Nagyon megtisztelő, ez a hatalmas mozgósítás ellenem! A lapok, újságírók hada harcol ellenem, ki szál egyedül van. És, hogy!!! Az aljasság eszközeit is bevetve! Például a nagy előkészület része volt, hogy a Marosvásárhelyi Rádió szerkesztője, Parászka Boróka, idejében, jóval az előtt, hogy ne legyen feltűnő, baráti felkérést küldött nekem, itt a FB-n, hogy beférkőzzön bizalmamba, információ szerzés végett. Hogy aztán amikor a cik megjelent, megjelenjen ő is a FB csettjén a rólam szóló, mocskolódó cikk linkjével, aljasul azt hazudván, hogy sajnál, és odamondott a maszol.ro szerkesztőinek, hogy disznóság volt, amit csináltak velem. Ezt, mind figyelemelterelésből!
De, mintha valaki ilyen cselt bedobott volna, nagyon hasonló egy előzőhöz! Nem ez az első ilyen támadás személyem ellen, ami mögé sunyin meghúzódik, Kökös, törpe alkoholistája, Sántha Gyula, udemerájos polgármester. A Krónikában jelent meg, engem lejárató cikk, akkor éhségsztrájkomat használta fel a gyógyszerekért. A médiában akkor olyan gerinctelen társakat talált, mint ő, Csinta Samu főszerkesztő személyében, aki nem adta meg a replika jogát sem, a lap újságírója, Kovács Blanka, és riporterként, Kovács Zsolt, a Marosvásárhelyi Rádió munkatársa. És a hasonlóság, hogy miután megjelent a cikk, vagy előtte, erre már nem emlékszem, Gyuszika eljött, nem volt részeg, egy rendőrrel, és gratulált az éhségsztrájkomhoz, mondván, „büszkék vagyunk rád!” Ez volt a gerinctelen aljasságának netovábbja. De, ezek úgy látszik ugyan azon minta alapján dolgoznak, mert a Borókáé, csak formálisan különbözik ettől!!!
Válaszul az személyem ellen indított, aljas, lejárató kampányra, tovább fogom jelenteni a székely zászlókat, és a tisztán magyar feliratokat az intézményeken, amelyeknek, utóbbi, a románokat diszkrimináló jellege van. Nem a bosszú a célom, hanem rávilágítani, tiltakozni az ellen, hogy az erdélyi magyarság történelmi hazugságban él. A további feljelentések, tiltakozások lesznek, Antal Árpád András sepsiszentgyörgyi polgármester, Tamás Sándor megyei tanácselnök képviselte, román ellenes, nacionalizmussal, sovinizmussal szemben, melynek az alapja a történelmi hazugság, önámítás, amiben az erdélyi magyarság, székelység él. Hogy az zászló lengető székelykedés, autonómiázás, csak a személyes hatalmi ambicióiknak eszköze, ezért ringatják történelmi illúziókban a székelyeket. Ők, személyes ambicióikból kifolyólag megvezetik a buta parasztot.
Vannak, más motivációm is! Amit a maszol.ro-nak nyilatkoztam, és írt is, a románsággal szemben érzett kulturális szimpátia. És, amit nem nyilatkoztam a lapnak, a román ortodoxia nagyrabecsülése!

3 megjegyzés:

  1. Pulikám, te egy oriási barom vagy.

    VálaszTörlés
  2. "A pusztában élek és a dajmonionomra halgatok." Ha már ezen az ősínyelvén akarsz írni, te román tetű akkor tanuld meg. Hallagatok , nem hal mert az úszik a vizében.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés