2014. január 31., péntek

Székely nemzeti anarchizmus - Feljelentést tettem a kovásznai prefekturán, a magyar feliratok, a székely zászló ellen

Feljelentést tettem a kovásznai prefektúrán, magyar felíratok, vagyis, ahol csak magyar felírat van, középületeken, ellen, meg székely zászló ellen. Dumitru Marines prefektusnál, amit megemlített interjújában, egy magyar lapnak.
Ezt úgy látom felszívta a romániai magyar média, mert a maszoll.ro - tól megkerestek, a kökösi paraszttól is kérdeztek rólam, - így kezdődött a Krónikában egy engem lejárató cikk, melyet Kökös, udemerájos, maffióta, na meg alkoholista polgármestere rendelt meg ellenem, mire Csinta Samu nem adta meg a replika jogát - tehát lehet tudni mi célt fog szolgálni!
A paraszt azt mondta nem vagyok normális, hogy jelentettem a székely zászlót. Értem, Kökösben az a normális, akinél fennáll a gyanúja, hogy lopikált anyagból, feketén asztaloskodik, mint ifj. Bács István, és a helyi udemerájos maffióta polgármester szemet huny, mert ugye Frunza Neculai rendőrfőnöknek is dolgozott, kiérdemelte.
Az udemerájos maffiát gerinctelenül kiszolgáló média emberei, hozzájuk hasonlóktól kértek véleményt, tudták hova mennek, a maffiavezér, Gyuszika tudta hova kell irányítani! Az emlékirat sorozatom, majd bemutatja ki a normális. Aki nem áll be a zászlós, autonómiás csürhébe, másként gondolkodik az nem normális, aki másként gondolkodik, az soha nem volt normális!
Cseke Péter a maszol.ro főszerkesztője telefonon megkeresett, hogy miért tettem, magyarázzam meg. Azt mondtam, egyedül dolgozom, nem adok magyarázatot, mert annak idején, Csinta Samutól, amikor megjelent a Krónikában a lejárató cikk, nem kaptam meg a replika jogát, meg azóta is, mindegyre indexre kerülök, Sántha Gyula, kökös maffióta polgármestere a helyi lapokban befogta a számat, nehogy az igazat megírhassam.
Végül is miért tartom a romániai magyar sajtó újságíróit, gerinctelen senkiháziaknak?! Mert az a cenzúra, ami itt nálunk uralkodik a sajtóban, csak a diktatúrákban van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése