2014. augusztus 12., kedd

Kökösi reflexiók - Te tolvaj Konnáth László, megloptad volna családod, egy kis szexért, amikor a feleséged kórházban volt?!



Ti vagytok egy hitvány, aljas, gazemberek, Konnáth László és felesége Konnáth Klára, Kökösben! Egy rágalmazó, alaptalan büntetőjogi feljelentést tettetek a Feleségem ellen, hogy ellopott 1700 lejt tőletek?! Amikor a feljelentésben semmi bizonyíték nincsen, teljesen légből kapott az egész! Nem gondoljátok, hogy hitvány aljasok vagytok, amikor egy pszichés beteget támadtok ezzel, teljesen alaptalanul?! És még te tanítottál gyerekeket te hitvány senkiházi Konnát Klára, te szemét alak! Tekintettel arra, hogy unitárius, nem csodálkozom!
De még inkább nem csodálkozom a hitvány, gazember Konnáth Lászlón! Aki, ha igaz, amit mondanak az emberek, saját lányát akarta megdugni! Konnáthné, allítólag, ebbe is betegedett bele! Nem elég, hogy te hitvány, te betegítetted le, semmi jóérzés nem volt benned, irányában, amikor a kórházban szenvedett. Mert a szabadságot, ami a feleséged kórházi kezelésének volt köszönhető, arra akartad használni, hogy szexeljél! Ezért tettél egy 100 eurós ajánlatot a Feleségemnek. Csak Ő, te vén „ganyé”, visszautasított! Gondolom, tudod, te vén szar Konnáth, hogy az a családod meglopása lett volna! Szóval tolvaj lettél volna, erkölcsileg! És figyelj ide, te, aki képes lettél volna, elég nagy összeggel meglopni családod, becsapni a feleséged, te rágalmazod lopással a Feleségem?! Jó, tudom, feleséged is épp úgy!
Na de itt van a bökkenő! Ha a Feleségem belement volna, hogyan számoltál volna el a pénzzel, mit mondtál volna feleségednek, hova tűnt el?! Vajon az a pénz, ha tényleg hiányzik, és a Feleségemre akarjátok kenni, véletlenül épp nem te loptad el, hogy egy kis pinát kapjál valamelyik kurvától, és most a Feleségemre akarod kenetni?! Vagy, véletlenül nem a kökösi maffia bosszúja az egész lopás ügy, mesterségesen kreálva, mert abszolút légből kapott?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése